Consell Comarcal

Notícies

 • Jornada serveis sanitaris d'atenció primària

  Bona acollida a la jornada sobre els serveis sanitaris d’atenció primària

  11 d'octubre de 2017

  Prop de trenta persones van participar dijous passat a la jornada “Serveis sanitaris d’atenció primària”, organitzada pel Consell Comarcal del Garraf i el Consell Consultiu de la Gent Gran, amb l’objectiu de conèixer l’estat, l’organització i el funcionament dels serveis d’atenció primària i el treball dels professionals.

 • Curs de teatre social

  Nou curs teatre social i cultura de pau per a joves

  5 d'octubre de 2017

  El Consell Comarcal del Garraf organitza un nou curs de teatre social i cultura de pau per a joves. Es tracta d’una proposta que combina formació bàsica en tècniques teatrals i conceptes de cultura de pau, com a eines per a desenvolupar habilitats expressives pròpies i, a la vegada, com a instruments per a l’anàlisi dels conflictes.

 • Cursos a Cubelles

  Nous cursos per a persones nouvingudes a Cubelles

  5 d'octubre de 2017

  En el marc del Servei de Primera Acollida, que gestiona el Consell Comarcal del Garraf, s’han programat a Cubelles dos cursos formatius per a persones nouvingudes. Del 27 al 30 de novembre es durà a terme el curs de coneixements laborals a través del qual es treballaran temes com el mercat de treball, el marc legal d’estrangeria i el paper dels sindicats, els drets i deures laborals i la recerca de feina, entre d’altres. L’altre curs, que tindrà lloc del 11 al 14 de desembre, tractarà...

 • Consell Comarcal del Garraf

  El Consell Comarcal del Garraf s’adhereix a la convocatòria d’aturada de país de demà 3 d’octubre

  2 d'octubre de 2017

  Davant l’agressió de drets fonamentals dels catalans i les catalanes i com a resposta a les actuacions violentes i criminals dels cossos de la Guàrdia civil i la Policia Nacional que es van produir ahir a Catalunya, el Consell Comarcal del Garraf s'adhereix a la convocatòria d’”aturada de País” convocada per demà 3 d’octubre.

 • Convenis Any Cabanyes

  Es presenten els actes d'homenatge a Alexandre de Cabanyes

  26 de setembre de 2017

  L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i el Consell Comarcal del Garraf han proposat diversos actes per commemorar el 140è aniversari del naixement del pintor vilanoví Alexandre de Cabanyes, amb la voluntat d'homenatjar els pintors locals, en tant que representants del nostre passat històric i social. Així, es faran exposicions temporals en diferents seus de la ciutat, principalment al Museu Víctor Balaguer i a la Masia d'en Cabanyes, acompanyades de la publicació d'un catàleg.

 • Presentació Un dia en família

  Torna “Un dia en família, arts i natura festival”

  25 de setembre de 2017

  Un any més, la Masia d’en Cabanyes proposa Un dia en família, Arts i natura festival. Una jornada en la qual s’obren les portes de la Masia a la ciutadania amb activitats infantils i familiars, que apropen a descobrir la casa on va viure la família Cabanyes, la seva història i alhora gaudir d’aquest entorn privilegiat. Durant la jornada es podran conèixer les activitats que el Centre d’Interpretació del Romanticisme Manuel de Cabanyes ofereix al públic infantil i familiar durant tot...

 • Isidre Rosell, voluntari de Garraf Tallers

  Cubelles acollirà una jornada sobre voluntariat sènior i envelliment productiu

  20 de setembre de 2017

  El Consell Comarcal del Garraf i el Consell Consultiu de la Gent Gran organitzen la jornada “Voluntariat Sènior. Envelliment Productiu”, el dijous 19 d’octubre de 9:30h a 12h al Centre Social de Cubelles.

 • Consell d'Alcaldies

  Es reprenen els Consells d’Alcaldies del Consell Comarcal del Garraf

  18 de setembre de 2017

  Divendres passat es va dur a terme una reunió del Consell d’Alcaldies del Garraf a la Masia d’en Cabanyes, amb la participació de Meritxell Budó, vicepresidenta quarta de la Diputació de Barcelona. Budó va presentar als alcaldes i alcaldesses les principals línies d’actuació i inversions de la Diputació de Barcelona en matèria d’atenció a les persones a la comarca, en els àmbits de Benestar Social, Salut Pública, Consum, i Igualtat i Ciutadania. Es tracta d’una sèrie de programes...

 • Jornada Sanitat al Garraf. Abril de 2016

  Els serveis sanitaris d’atenció primària a debat

  13 de setembre de 2017

  El Consell Comarcal del Garraf i el Consell Consultiu de la Gent Gran organitzen una jornada sobre els serveis sanitaris d’atenció primària de la comarca, el dijous 5 d’octubre de 10h a 12h a la seu de la Plataforma de Serveis a les Persones, a Vilanova i la Geltrú.

 • Beques menjador

  S'ha publicat la resolució dels ajuts de menjador escolar

  5 de setembre de 2017

  Ja està publicada la resolució dels ajuts de menjador escolar no obligatori per al curs 2017-2018. Les llistes estan organitzades per centres educatius, número d’expedient i identificació de l’alumne/a (IDALU).

Registres del 1 al 10 de 203
Pàgina 1 »  [ 1 | 2 | 3 | 4 | ... | 21 ]

RSS 2.0