Consell Comarcal

Notícies

 • Roda de premsa

  Tornen les activitats familiars a la Masia d’en Cabanyes

  21 de març de 2017

  
  El “Centre d’Interpretació del Romanticisme Manuel de Cabanyes” s’ha plantejat, des de sempre, en tant que és un equipament patrimonial i museístic, ser una referencia per a famílies i nens i nenes. En aquest sentit, en el disseny d’activitats del CIRMAC els nens i les nenes, les famílies, i les propostes que permeten interactuar cultura, art i famílies han estat una constant. També, art, creativitat, aprenentatge i famílies. És en el sentit que els infants, amb la participació...

 • Roda de premsa

  Continuen les accions de debat i reflexió en l’àmbit de la gent gran

  21 de març de 2017

  Avui s’ha presentat en roda de premsa el programa d’activitats de debat i reflexió en l’àmbit de la gent gran, per aquest any. Francisca Carrasquilla, consellera delegada de gent gran, ha explicat que “el pla de treball respon a les demandes del Consell Consultiu de la Gent Gran del Garraf de treballar conjuntament aquells temes que més els preocupen”.

 • Signatura de convenis

  El Consell Comarcal del Garraf renova convenis de serveis socials per Canyelles, Cubelles i Olivella

  15 de març de 2017

   
  Ahir, a la Masia d’en Cabanyes, es van signar convenis de col·laboració entre el Consell Comarcal del Garraf i els ajuntaments de Canyelles, Cubelles i Olivella, per a la prestació dels serveis socials d’atenció primària i altres programes relatius al benestar social i les polítiques d’igualtat, per a aquest any.

 • Reunió de treball

  Continuen els debats per a redactar la Carta dels Paisatges del Garraf

  14 de març de 2017

  El passat dijous, 9 de març, es va reunir a la Masia de Cabanyes de Vilanova i la Geltrú, l’equip redactor de la Carta dels Paisatges del Garraf, conjuntament amb administracions i actors que intervenen en diferents processos del territori.

 • Fons Alexandre de Cabanyes

  Acte d'homenatge a Alexandre de Cabanyes amb motiu del 140è aniversari del seu naixement

  1 de març de 2017

  L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i el Consell Comarcal del Garraf volen reconèixer la trajectòria artística i personal d'Alexandre de Cabanyes amb un acte d'homenatge amb motiu del 140è aniversari del seu naixement.

 • Premi 2016

  Es convoca un concurs de dibuix per a alumnes de 5è de les escoles del Garraf

  1 de març de 2017

  L’empresa de transport Mon-Bus organitza, per tercer any consecutiu, un concurs de dibuix per a alumnes de 5è de primària. Aquest any el concurs s’adreça, per primer cop, a tots els centres públics i concertats de la comarca. El Consell Comarcal del Garraf i els ajuntaments de la comarca col·laboren en la gestió i difusió d’aquesta iniciativa.

 • Guia Oferta Educativa Garraf

  Ja està disponible la Guia de l’Oferta Educativa al Garraf 2017-2018

  23 de febrer de 2017

  Ja està disponible la Guia d’Oferta Educativa al Garraf 2017-2018 que edita el Consell Comarcal del Garraf cada curs, amb la col·laboració dels ajuntaments de Vilanova i la Geltrú, Sitges, Sant Pere de Ribes, Cubelles, Canyelles i Olivella.

 • Ruta del Patrimoni del Garraf

  El Garraf rebrà fons de la Unió Europea per a projectes relacionats amb el patrimoni i la natura

  22 de febrer de 2017

  El passat 15 de febrer la Direcció General d’Administració Local va acordar aprovar provisionalment els projectes i actuacions que podran rebre finançament de fons europeus FEDER pel període 2014 – 2020. Entre aquests projectes ha estat seleccionada la proposta “Garraf: camins, patrimoni i natura”, presentada pel Consell Comarcal del Garraf i consensuada al Consell d’Alcaldies, així com en reunions tècniques amb els ajuntaments i amb NODE Garraf.

 • Parc Natural del Garraf

  Comencen els treballs de redacció de la Carta dels Paisatges del Garraf

  22 de febrer de 2017

  El Consell Comarcal del Garraf ha iniciat els treballs de redacció del projecte la “Carta dels Paisatges del Garraf”, un instrument de planificació territorial que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona. A través d’aquest projecte es realitzarà un inventari dels valors, activitats i processos que incideixen en la configuració del paisatge, assenyalant-ne els principals recorreguts i espais, i delimitant-ne les unitats sobre les quals es poden realitzar accions de protecció,...

 • Roda de premsa

  Aprovat pressupost del Consell Comarcal del Garraf, amb una clara aposta per les polítiques socials

  22 de febrer de 2017

  Durant la sessió plenària de dijous passat es va aprovar el pressupost del Consell Comarcal del Garraf de 2017, per un total de 4.223.179,42€, un 14,31% més que l’any passat. Aquest pressupost representa la continuïtat de les polítiques socials, amb una clara aposta per les accions i serveis que donen suport a la ciutadania.

Registres del 1 al 10 de 174
Pàgina 1 »  [ 1 | 2 | 3 | 4 | ... | 18 ]

RSS 2.0