Consell Comarcal del Garraf

Logo del Consell Comarcal del Garraf
Logo del Consell Comarcal del Garraf

Dossier de premsa Gent Gran - Balanç 2011


El Consell Comarcal del Garraf dinamitza dos programes en l'àmbit de la Gent Gran : El Consell Consultiu i el programa intergeneracional Garraf Tallers.

 

Garraf Tallers, l’herència dels grans, és un programa intergeneracional que compta amb la col·laboració d’un grup de persones grans, voluntàries, de la comarca del Garraf, que es desplacen als centres educatius, centres cívics, entitats d’esplai, biblioteques, etc. amb l’objectiu de donar a conèixer la tradició, els oficis i els costums de la comarca a través de la seva pròpia experiència. És un recurs per als grans i per als joves, que fomenta la cohesió social, posant en valor el respecte pels més grans, alhora que fomenta el manteniment de les tradicions de la comarca.

 

El Consell Consell Consultiu de la Gent Gran té per objecte esdevenir un òrgan consultiu i de participació per aquelles qüestions d’interès per a la gent gran que suposin una millora del benestar i de la qualitat de vida d’aquest sector de la població a la comarca del Garraf.

 

Aquest dossier recull les principals accions desenvolupades durant el curs 2011 - 2012

 Documentació adjunta

Enllaços relacionats