Consell Comarcal del Garraf

Logo del Consell Comarcal del Garraf
Logo del Consell Comarcal del Garraf

Dossier de premsa Mesa Comarcal d'Habitatge - Maig de 2012


L’Àrea d’Ordenació Territorial i Habitatge del Consell Comarcal del Garraf va convocar, a la Masia d’en Cabanyes, la primera Mesa Comarcal d’Habitatge del Garraf que respon a la necessitat de facilitar un espai de treball tècnic i polític entre els responsables dels municipis i del Consell Comarcal.

 

L’objectiu d’aquesta mesa és treballar conjuntament amb els municipis i les administracions responsables, la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona, per a donar resposta a les dificultats d’accés a l’habitatge. Altres finalitats d’aquest espai participatiu són fomentar el debat, l’intercanvi i la coordinació de les diverses experiències locals, així com centralitzar les demandes dels municipis i actuar com a canalitzador, tot facilitant el contacte amb altres administracions que treballen en l’àmbit de l’habitatge.

 

Aquest dossier inclou dades sobre la situació de l'habitatge al Garraf, així com el text d'una moció que es va aprovar al novembre del 2011 per declarar el Garraf comarca activa en la prevenció dels desnonaments i la defensa del ret a l’habitatge.