Consell Comarcal del Garraf

Logo del Consell Comarcal del Garraf
Logo del Consell Comarcal del Garraf

Estiu a la Masia d'en Cabanyes

Aquest estiu la Masia d’en Cabanyes oferirà activitats lúdiques i culturals per a tota la família, durant els caps de setmana


Del 14 de juliol de 2019 al 30 d'agost de 2019La programació d’activitats al CIRMAC enguany continuarà al llarg de l’estiu perquè els ciutadans i les ciutadanes puguin gaudir de passejades als jardins romàntics i d’altres propostes a l’aire lliure.

 

26 de juliol, 1, 9, 16, 23 i 30 d’agost: “Capvespres a la Masia d’en Cabanyes”. A les 20 h s’efectuaran visites guiades i es servirà una copa de cava als jardins. 7 €. Reserves: info@arccultural.cat / 639868491

 

27 i 28 de juliol: amb motiu de la Festa Major, s’oferirà gratuïtament la visita “Descoberta del Centre d’Interpretació del Romanticisme, el llegat Cabanyes i l’espai Goya”, a les 11, 12 i 13 h.

 

1 d’agost: Àstrid Pamplona i Anna Candela, membres de l’Associació de la Cercavila de l’Imaginari, explicaran el conte “Un Estiu Diferent”, a les 18 h. Entrada gratuïta. 

 

14 de Juliol, 4 d’agost i 1 de setembre: visita “El Col.leccionisme i Goya a la masia d’en Cabanyes” a les 12 h. Entrada gratuïta.

 

 

 


Lloc
Masia d'en Cabanyes
Camí Ral, s/n
Vilanova i la Geltrú


  • Un conte d estiu

    Un conte d estiu

  • Sala Russa Masia d'en Cabanyes

    Sala Russa Masia d'en Cabanyes

  • Il·lustració del conte "Un estiu diferent", de Carles Hernández

    Il·lustració del conte "Un estiu diferent", de Carles Hernández

Documentació adjunta

Enllaços relacionats