Consell Comarcal del Garraf

Logo del Consell Comarcal del Garraf
Logo del Consell Comarcal del Garraf

Jornada: Dona i Envelliment

Per posar sobre la taula les dificultats que es troben les dones quan són grans.


12 de març de 2019 

L’envelliment i la longevitat són assoliments de la humanitat, això és una bona noticia, però també comporta reptes que s’han de abordar en el futur. Les formes d’envellir com a fruit d’una trajectòria vital, tant individual com a col·lectiva ens dona la idea que hi ha una diversitat de factors que incideixen en la forma de viure i, per tant, d’envellir. La conjuntura de cada moment, els canvis fonamentals en el concepte d’envelliment, l’allargament de la vida, les desigualtats, ser home o dona, els canvis familiars, són alguns d’aquests factors.


L’evolució de la societat ha fet que els diferents rols hagin anant canviant, per tant, s’ha de revisar, analitzar i posar sobre la taula, la realitat de les dones en general i les dones grans en particular.


Amb aquesta jornada pretenem:

  • Posar sobre la taula les dificultats que es troben les dones quan són grans.
  • Conèixer els reptes que tenim per endavant.
  • Reflexionar sobre què volem per tenir un envelliment amb igualtat de condicions en tots els àmbits de la vida, així com envellir amb dignitat i amb benestar.

Per a aquesta tasca comptem amb un grup de professionals, expertes en el seu camp, que posaran sobre la taula la seva experiència.


Horari
10:30 h a 13 h


Lloc
Casal Municipal de Gent Gran de Vilanova i la Geltrú
C/ Josep Llanza, 4


Preu
Gratuït, amb inscripció prèvia


  • Casal municipal de Gent Gran

    Casal municipal de Gent Gran

Documentació adjunta

Enllaços relacionats