Consell Comarcal del Garraf

Logo del Consell Comarcal del Garraf
Logo del Consell Comarcal del Garraf

Presentació del llibre "Els col·leccionistes"

Amb intervencions de Núria Jané, autora del llibre, i de Jordi Castelló i Carme Rigol


15 de juny de 2018Informació sobre el llibre de Stromberg Editorial:

 

Barcelona, 1909. El doctor Florenci Rovirosa mai hauria pogut imaginar les repercussions que tindria la recerca de la Natàlia, l’acompanyant de la Magdalena, una vídua rica de Barcelona. Quan la jove desapareix en estranyes circumstàncies, ella creu que l’han assassinat i que el seu esperit intenta comunicar-s’hi. Impulsat per sentiments contradictoris, i perquè la policia no mou un dit per trobar-la, el doctor Rovirosa intentarà resoldre-ho per evitar que la Magdalena sigui presa pels deliris i que, finalment, hagi de ser internada. Perquè, un parell d’anys enrere, ella ja va viure un episodi similar quan el seu marit va traspassar…


Una investigació aparentment senzilla que el portarà a recórrer els baixos fons barcelonins i que l’enfrontarà als seus propis temors. Hi contribuiran la Beatriu, una mèdium que sap més del que diu; en Xaubert, un missioner sense escrúpols que s’ha deixat seduir per la part fosca; i en Jules, un antiquari misteriós amb un passat obscur.

 

Aquesta primera novel·la parla de l’enfrontament entre el coneixement científic i el que és inexplicable. Un relat gòtic en tres períodes temporals diferents i un desenllaç inquietant.

 

 


Horari
20:30 h


Lloc
Masia d'en Cabanyes


  • Núria Jané

    Núria Jané

  • Els col·leccionistes

    Els col·leccionistes