Consell Comarcal del Garraf

Logo del Consell Comarcal del Garraf
Logo del Consell Comarcal del Garraf

Dia de la dansa a les escoles del Garraf amb el projecte Dansara

717 alumnes de 16 escoles del Garraf han celebrat el Dia Internacional de la Dansa amb una ballada conjunta.


30 d'abril de 2019Amb motiu del Dia Internacional de la Dansa, el passat 29 d’abril va tenir lloc una ballada conjunta d’alumnes d’escoles del Garraf participants al projecte Dansara. La celebració es va dur a terme al Pavelló poliesportiu de Ribes, amb la participació de 717 alumnes de 16 escoles de la comarca.  

 

El públic assistent a aquest esdeveniment va poder gaudir de diferents coreografies amb les músiques del Ball de Capgrossos de Sant Pere de Ribes o el ball de la Patum de Berga. L’espectacle va estar conduït per dansaires de la Companyia Factoria Mascaró i es va dur a terme en 3 sessions per tal d’acollir la gran afluència d’escoles i de públic, format per familiars dels infants. També es va comptar amb la presència de representants de les alcaldies i regidories d’Ensenyament dels municipis participants, que van agrair la implicació de les escoles, docents, alumnes i famílies en el projecte.

 

Dansara és un projecte adreçat a alumnes de 2n o 3r de primària per a promocionar les seves habilitats rítmiques i artístiques mitjançant la dansa contemporània, d’una manera lúdica i creativa. Després d’un treball d’aprenentatge del repertori de danses amb el professorat al centre educatiu, l’alumnat participa en una jornada de dansa en la qual els nens i les nenes són protagonistes d’un gran espectacle de dansa contemporània.

 

El projecte Dansara es va dur a terme per primer cop a Sant Pere de Ribes durant el passat curs escolar. Enguany, els ajuntaments de Cubelles, Olivella, Sant Pere de Ribes i Sitges, amb la col·laboració del Consell Comarcal del Garraf, han ofert el projecte a tots els centres educatius de primària del seu territori. Hi han participat les següents escoles: Charlie Rivel, Vora del Mar, Mar i Cel, El Morsell, Santa Eulàlia, Les Roquetes, Mediterrània, Els Costerets, La Riera, El Pi, Les Parellades, Miquel Utrillo, Esteve Barrachina, Maria Ossó, Agnès de Sitges i Escola Pia de Sitges.  

 

 

 

 

 

 


 • Dansara 1

  Dansara 1

 • Dansara 2

  Dansara 2

 • Dansara 3

  Dansara 3

 • Dansara 4

  Dansara 4

 • Dansara 5

  Dansara 5