Consell Comarcal del Garraf

Logo del Consell Comarcal del Garraf
Logo del Consell Comarcal del Garraf

Oberta la convocatòria de prestacions per al pagament del lloguer

El termini de la convocatòria és del 21 de gener a l’1 de març, ambdós inclosos.


21 de gener de 2019Des d’avui, i fins a l’1 de març, es poden sol·licitar les prestacions per al pagament del lloguer, a l’Oficina Comarcal d’Habitatge i a les Oficines d’Atenció Ciutadana de Cubelles, Sant Pere de Ribes i Olivella.

 

Aquestes prestacions són ajuts a fons perdut per fer front al pagament del lloguer de les unitats de convivència que tinguin ingressos baixos o moderats, a qui el cost de l'habitatge pot situar en risc d'exclusió social residencial.

 

Poden accedir a aquestes prestacions les persones que ja en van ser beneficiàries durant l’any 2018, i persones titulars de contractes de lloguer celebrats a partir de l’1 de novembre de 2018, obtinguts a través de les borses de mediació per al lloguer social, o gestionats per entitats sense ànim de lucre, administracions o entitats públiques, excepte l'Agència de l'Habitatge de Catalunya.


També hi poden accedir les persones beneficiàries de les prestacions econòmiques d’especial urgència, adreçades a persones que han perdut l’habitatge a conseqüència d’un procés de desnonament o d’execució hipotecària, així com les persones beneficiàries de les prestacions complementàries.

 

Aquesta prestació és incompatible amb les prestacions econòmiques d’especial urgència per als mateixos mesos, amb el manteniment del dret a la percepció de la Renda Bàsica d’Emancipació per les mateixes mensualitats de l’any i amb altres ajuts o prestacions provinents d'altres administracions públiques que tinguin la mateixa finalitat.

 

L’horari d’atenció a l’Oficina Comarcal d’Habitatge, ubicada a la Plaça Beatriu de Claramunt, 5-8 de Vilanova i la Geltrú és: dilluns, dimarts i dijous de 10:00 h a 13:00 h i dijous a la tarda de 16:30 h a 18:30 h.

 

Els horaris d’atenció presencial als municipis són:

 

Cubelles:

Dilluns i dimecres, de 10h a 13h a l'OPIC. Carrer Joan Roig i Piera, 3-5

 

Sant Pere de Ribes:

Dilluns de 10h a 13h a OAC de la Casa de la Vila. Plaça de la Vila, 1 (Ribes).

Dimecres de 10h a 13h a l'AOC de la Vinya d'en Petaca (Les Roquetes).

 

Olivella: 

Un dijous de cada mes, de 10h a 13h a l'Edifici La Crivillera de Mas Milà. 

 

Aquí podeu consultar els requisits de la convocatòria i descarregar els fulls de sol·licitud.


 • Oficina Comarcal d'Habitatge

  Oficina Comarcal d'Habitatge

 • Oficina Comarcal d'Habitatge

  Oficina Comarcal d'Habitatge

 • OAC Sant Pere de Ribes

  OAC Sant Pere de Ribes

 • OAC Olivella

  OAC Olivella

Enllaços relacionats