Consell Comarcal del Garraf

Logo del Consell Comarcal del Garraf
Logo del Consell Comarcal del Garraf

Obertes les inscripcions per al curs de monitors/es de lleure a l'Oficina Jove Garraf

El preu del curs està bonificat per a joves de la comarca del Garraf


19 d'octubre de 2018S'ha iniciat el període d'inscripció per al "Curs de monitors/es d'educació en el lleure", que es farà a l'Oficina Jove Garraf el proper mes de desembre en format intensiu. Aquest curs  té com a principal objectiu preparar l’alumnat per intervenir en el lleure infantil i juvenil i capacitar-lo per a l’organització, dinamització i avaluació d’activitats educatives adreçades a menors d'edat en el marc de la programació general d’una entitat, projecte o servei.
 
Al finalitzar el curs s'obté la titulació de "Monitor/a d'educació en el lleure", que expedeix la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya i autoritza a exercir de monitor/a en colònies, campaments, rutes, camps de treball, etc.

El curs té una durada total de 310 hores i s’estructura en dues etapes: 150 hores lectives i 160 hores de pràctica, i es durà a terme a l'Oficina Jove Garraf (c/ Rasa del Miquelet, 16, Vilanova i la Geltrú) els dies 22, 23, 24, 27, 28, 29, 30, 31 de desembre i 2, 3, 4, 5, 12 i 13 de gener del 2019. L'horari serà de 10 h a 14 h i de 15 h a 19 h, excepte els dies 24 i 31 de desembre, que serà només de 10 h a 14 h. 
 
Els preus són de 235 € per al públic en general; 205 € per a socis i sòcies d'Esplais Catalans i Acció Escolta de Catalunya i 85 € per a persones menors de 30 anys empadronades a Canyelles, Cubelles, Olivella, Sant Pere de Ribes, Sitges o Vilanova i la Geltrú. Aquesta darrera reducció del preu és possible gràcies al Servei de Joventut del Consell Comarcal del Garraf i la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.
 
Cal tenir 18 anys complerts el dia d'inici del curs.
 
Més informació i inscripcions al web de l'Escola de formació en el lleure Escola Lliure El Sol
 
Places limitades. Les inscripcions es tancaran quan s'esgotin les places. 

  • Curs monitores lleure

    Curs monitores lleure

  • Curs monitores lleure

    Curs monitores lleure

Enllaços relacionats