Consell Comarcal del Garraf

Logo del Consell Comarcal del Garraf
Logo del Consell Comarcal del Garraf

El Consell d’Alcaldies del Garraf es reuneix per debatre la participació de la comarca en una nova convocatòria de Fons Feder

El Secretari d’Administracions Locals i Relacions i la directora general d’administració local de la Generalitat van participar a la reunió


17 de setembre de 2018Divendres passat, 14 de setembre, es va dur a terme una reunió del Consell d’Alcaldies del Garraf amb la participació del secretari d’administracions locals de la Generalitat de Catalunya, Miquel Àngel Escobar i la directora general d’administració local, Rosa Vestit.

 

Escobar i Vestit van detallar als alcaldes i alcaldesses les principals línies de la nova convocatòria de Fons Feder, per 2019-2020. En aquest sentit, Escobar va explicar que hi ha dos eixos de la convocatòria en què el Garraf pot aportar projectes interessants: l’eix quatre, lligat al foment de les energies renovables i l’eix sis, vinculat a l’actuació de patrimoni ambiental i patrimoni cultural.

 

El secretari d’administracions locals va ressaltar el treball conjunt que està fent la comarca amb el projecte “Garraf: Patrimoni, Camins i Natura”, finançat amb fons Feder, i va destacar que “posar-se d’acord en un projecte i tenir tan clar el relat de comarca, no és fàcil i el Garraf ho ha aconseguit”. Escobar també va valorar la generositat de les alcaldies grans que donen suport a les més petites, de la mà del Consell Comarcal del Garraf.

 

Per la seva banda, Glòria Garcia Prieto, presidenta del Consell Comarcal del Garraf, va valorar molt positivament la reunió amb les alcaldesses de Vilanova i la Geltrú, Sant Pere de Ribes, Cubelles, Canyelles i Olivella i l’alcalde de Sitges. García va comentar que “en la convocatòria passada vam presentar un projecte comú i ara ens estem plantejant com a consell comarcal, juntament amb tots els ajuntaments, presentar una segona edició amb aquest Feder.

 

En aquest sentit, la presidenta va explicar que “els ajuntaments coneixien aquesta nova oportunitat i estan pensant els projectes o propostes locals susceptibles de presentar-se de manera conjunta”. García també va afirmar que “les alcaldesses i l’alcalde s’han mostrat molt contents de participar en aquesta segona fase”.

 

 

 


  • Consell d'alcaldies

    Consell d'alcaldies

  • Consell d'alcaldies

    Consell d'alcaldies