Consell Comarcal del Garraf

Logo del Consell Comarcal del Garraf
Logo del Consell Comarcal del Garraf

El valor de les relacions intergeneracionals, tema central de la jornada “El paper de les persones grans al segle XXI”

La jornada tindrà lloc el dijous 27 de setembre a l’Escola Politècnica Superior d’Enginyeria de Vilanova i la Geltrú de 17 h a 19:30 h.


12 de setembre de 2018Amb l’objectiu de reflexionar sobre la importància de la relació entre persones de diferents generacions i sobre la participació de la ciutadania en la construcció d’una societat cohesionada, el Consell Comarcal del Garraf i el Consell Consultiu de la Gent Gran del Garraf organitzen la jornada “Relacions intergeneracionals: el paper de les persones grans al segle XXI”.

 

La jornada, que tindrà lloc el dijous 27 de setembre a l’Escola Politècnica Superior d’Enginyeria de Vilanova i la Geltrú de 17 h a 19:30 h, inclourà diverses ponències i una taula rodona.

 

Dolors Comas d’Argemir, catedràtica d’antropologia social i cultural de la Universitat Rovira i Virgili, obrirà la jornada amb la ponència “L’apoderament en la vellesa i les relacions intergeneracionals”. Tot seguit, Josep Carner, president de la Federació d’ Associacions de Gent Gran de Catalunya (FATEC), parlarà del paper de les persones grans al Segle XXI.  

 

Tot seguit, Cristian Jouseaume, representant del Consell Consultiu de la Gent Gran del Garraf farà la ponència “Los abuelos esclavos. Reflexiones y propuestas”.

A la segona part de la jornada es donaran a conèixer algunes experiències que es porten a terme des de diverses institucions i entitats. S’hi exposarà el Programa de promoció de la gent gran”, de l’Ajuntament de Barcelona. Després, Neus Pociello, donarà a conèixer el programa “Savieses, càmera en mà” de la Fundació Aroa, i Enric Roca presentarà el projecte “Art k’suma” de l’Ajuntament de Manresa.

 

Les inscripcions a la jornada es poden fer al web del Consell Comarcal del Garraf www.ccgarraf.cat, fins al 25 de setembre.


  • Jornada relacions intergeneracionals

    Jornada relacions intergeneracionals

Documentació adjunta

Enllaços relacionats