Consell Comarcal del Garraf

El Consell Comarcal del Garraf organitza un curs sobre inserció laboral en joves

El curs consta de 20 hores distribuïdes en 4 sessions, en les quals es donarà a conèixer el model d'ocupabilitat per competències


5 d'abril de 2018Avui a la Masia d’en Cabanyes s’ha iniciat el curs "L'ocupabilitat per competències en els processos adreçats a joves", amb l’assistència de personal tècnic de les àrees d’Ocupació i de Joventut dels ajuntaments del Garraf, que treballen la inserció sociolaboral en joves.

 

El curs consta de 20 hores distribuïdes en 4 sessions (5, 10, 19 i 24 d’abril), en les quals es donarà a conèixer el model d'ocupabilitat per competències i es facilitaran tècniques d'acció tutorial per tal que les persones identifiquin les competències pròpies i les reflecteixin en el currículum vitae.

 

Durant la formació també es treballarà sobre els processos d’aprenentatge en els joves, les aportacions de la neurociència sobre l’adolescència i la joventut, el funcionament d’aprenentatge i motivació del cervell, i les estratègies per a afavorir processos d’aprenentatge en joves.

 

Així mateix, es tractarà l’acció tutorial individual i grupal amb joves: els elements clau, les estratègies i tècniques per a la conducció de grups i l’humor com a element dinamitzador.

 

L'objectiu del curs és donar eines per tal que des dels serveis locals es pugui oferir una atenció especialitzada a les persones joves, un col·lectiu especialment vulnerable en l'àmbit de la inserció laboral de qualitat.

 

El curs està organitzat pels serveis comarcals de Joventut i de Dinamització Econòmica del Consell Comarcal del Garraf, amb la col·laboració de la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya.


 • Curs competències

  Curs competències

 • Curs competències

  Curs competències

 • Consell Comarcal del Garraf
 • Plaça Beatriu de Claramunt, 5-8
 • 08800 Vilanova i la Geltrú
 • T 93 810 04 00
 • F 93 810 00 55