Consell Comarcal del Garraf

Logo del Consell Comarcal del Garraf
Logo del Consell Comarcal del Garraf

Es lliura a l’Economat de Vilanova i la Geltrú la recaptació de “Un dia en família. Arts i natura festival”

“Un dia en família. Arts i natura Festival” és una activitat per difondre el patrimoni de la Masia d’en Cabanyes i un projecte solidari


20 de desembre de 2017La presidenta del Consell Comarcal del Garraf, Glòria Garcia Prieto i el conseller president de l’Àrea de Cultura, Patrimoni, Ocupació i Esports, Xavier Grau, han fet entrega dels 700 euros recaptats a l’activitat “Un dia en família. Arts i natura festival”, celebrada el passat 7 d’octubre a la Masia d’en Cabanyes, a Antoni Marrugat, coordinador de Càritas Vilanova i la Geltrú i responsable de l'Economat i Maribel Borràs, voluntària que va coordinar el recapte durant tota la jornada.

 

En aquesta edició de “Un dia en família, Arts i natura festival. Art, lletres, música, espectacles, tallers i natura als Jardins de la Masia d’en Cabanyes” s’han recaptat 700 euros que van destinats a l’Economat de Vilanova i la Geltrú, a part dels productes que van recollir les persones voluntàries de l’Economat a la porta de la Masia durant tot el dia. La presidenta del Consell Comarcal del Garraf ha fet una valoració positiva d’aquesta activitat solidària que cada any es consolida més i enguany ha vist augmentada la presència de famílies i els diners recaptats. En aquest sentit, Garcia ha afirmat que “aquesta ha estat la quarta edició però la segona en la que els diners es destinen a un projecte solidari com és l’Economat. Una manera d’unir cultura amb solidaritat, que ja té molt bona acollida entre les famílies que ens visiten”.

 

Per la seva banda, el coordinador de Càritas Vilanova i la Geltrú, Antoni Marrugat, ha volgut elogiar l’activitat que planteja una festa en família en un espai d’art i cultura i que sumi l’aspecte solidari. Així mateix, Marrugat ha volgut destacar que “la ciutat de Vilanova i la Geltrú i la comarca del Garraf són exemple de ciutat solidària, tal com va quedar expressat en el recapte d’aliments realitzat fa uns dies, i en projectes solidaris com “Un dia en família Arts i natura festival”.

 

Organitzada pel Consell Comarcal del Garraf “Un dia en família Arts i natura festival” és una activitat construïda gràcies a la col·laboració de persones, entitats i col·lectius de la comarca, com són la Xarxa de Biblioteques municipals de Vilanova i la Geltrú, el Consell Esportiu del Garraf, el Parc del Garraf – Diputació de Barcelona, Cheap Films, Grup Xarxa de Vilanova i la Geltrú, Lali Jasjeev Kaur de l’Associació Fem Unió, Eva Bolaño, Garraf Tallers L’Herència dels Grans, Roser Amela, Tracart Aula d’Activitats Teatrals, La Samboneria, El Cep i la Nansa, Solmat Music Training Lab, el Mag Gómez i l’Isidre Rosell, l’Escola de Música Freqüències, els alumnes de l’IES Joan Ramon Benaprès - Escola d’Hosteleria de Sitges i l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú. Una jornada amb la que s’obren les portes de la Masia d’en Cabanyes a la ciutadania amb activitats infantils i per a tota la família, que convida a descobrir la casa on va viure la família Cabanyes, la seva història i, alhora, gaudir d’aquest entorn privilegiat i que permet donar a conèixer les activitats que durant tot l’any el Centre d’Interpretació del Romanticisme Manuel de Cabanyes ofereix al públic infantil i familiar.


  • Entrega recapte a l'Economat de Vilanova

    Entrega recapte a l'Economat de Vilanova

Enllaços relacionats