Consell Comarcal del Garraf

Els serveis sanitaris d’atenció primària a debat

El Consell Comarcal del Garraf i el Consell Consultiu de la Gent Gran organitzen una jornada per a analitzar l’estat dels serveis d’atenció primària


13 de setembre de 2017El Consell Comarcal del Garraf i el Consell Consultiu de la Gent Gran organitzen una jornada sobre els serveis sanitaris d’atenció primària de la comarca, el dijous 5 d’octubre de 10h a 12h a la seu de la Plataforma de Serveis a les Persones, a Vilanova i la Geltrú.

 

Conèixer l’estat, l’organització i el funcionament dels serveis d’atenció primària i el treball dels professionals, són alguns dels objectius de la jornada, que comptarà amb la participació de Miguel Perona Pagan, Director d’Atenció Primària Alt Penedès, Garraf, Baix Llobregat Nord. Institut Català de la Salut; Ester Chirveches, Directora de l’equip “Vilanova Clau Ciutat” i Rosa Franch, Treballadora social de l’equip “Vilanova Clau Ciutat”.

 

La jornada s’emmarca dins el pla de treball de l’ens comarcal en l’àmbit de la gent gran i és la continuació de la sessió “Radiografia de la Sanitat al Garraf”, en la qual es van posar de manifest algunes de les preocupacions de la gent gran de la comarca com les llargues llistes d’espera, la limitació de quiròfans, la manca de farmàcia nocturna a Sitges i el preu del pàrquing de l’hospital Sant Camil.

 

Les inscripcions es poden omplint un formulari al del web del Consell Comarcal, enviant un correu electrònic o trucant al 938100400 (ext 1210), abans del 3 d’octubre.


  • Jornada Sanitat al Garraf. Abril de 2016

    Jornada Sanitat al Garraf. Abril de 2016

Documentació adjunta

Enllaços relacionats