Consell Comarcal del Garraf

Logo del Consell Comarcal del Garraf
Logo del Consell Comarcal del Garraf

El Consell Comarcal del Garraf promou el concurs fotogràfic Canviem hàbits, per un Garraf més sostenible

Amb l’objectiu de fomentar activitats respectuoses amb l’entorn, i propostes de canvi d’hàbits per a la millora i conservació de la natura.


5 de desembre de 2019El Servei de Medi Natural i Litoral del Consell Comarcal del Garraf promou el concurs fotogràfic “Canviem hàbits, per un Garraf més sostenible”, amb l’objectiu de fomentar activitats respectuoses amb l’entorn i propostes de canvi d’hàbits per a la millora i conservació de la natura.

 

Pot participar al concurs qualsevol persona de 16 anys o més, amb perfil públic a Instagram, publicant un màxim de tres fotografies, fetes a la comarca del Garraf, que tinguin relació amb els objectius del concurs. Les fotografies han d’incloure el títol identificatiu del lloc, paisatge o acció fotografiada, a més de l’etiqueta #ccgmedinatural i la menció @ccgmedinatural.

 

Es premiaran les tres millors fotografies, amb una entrada per a dues persones per a gaudir d’una experiència turística al Garraf. També es lliurarà com a premi de participació una bossa de malla reutilitzable per a la compra de fruita i verdura. Els criteris del jurat seran l’originalitat, la qualitat artística i estètica, i la transmissió de valors del paisatge de l’entorn natural. Les bases es poden consultar al web www.ccgarraf.cat.

 

El concurs, que s’inicia avui i finalitza el divendres 14 de febrer s’emmarca dins les accions al voltant de la Setmana Europea de Prevenció de Residus promogudes des del Servei de Medi Natural i Litoral del Garraf.

 

En aquest sentit, durant els darrers dies, el Consell Comarcal del Garraf i els ajuntaments de la comarca han ofert, amb el suport de la Diputació de Barcelona, el Servei mòbil d’autoreparació d’electrodomèstics "Reparatruck", com una proposta per promoure noves maneres de revertir l’acumulació de residus i de fomentar la reparació i la durabilitat dels objectes.

 

Igualment, s’han desenvolupat als centres educatius de la comarca les activitats "Volem la Muntanya Neta!” i “Volem la Platja Neta!", per fomentar i impulsar la divulgació dels valors ambientals del territori, donant a conèixer els espais naturals de la comarca.

 

D’altra banda, s’ha instal·lat a Cubelles l’exposició “Arran de mar”, que proposa un passeig pels espais naturals protegits de la costa i del litoral del Garraf i convida a fer-hi una nova mirada i a contribuir en la seva protecció i conservació. L’exposició es pot visitar fins al 20 de desembre, al Centre social Joan Roig i Piera, de 9 a 14 h, i de 16:30 h a 21 h, de dilluns a divendres.

 

 


  • Concurs instagram SMNL

    Concurs instagram SMNL

Documentació adjunta