Consell Comarcal del Garraf

Logo del Consell Comarcal del Garraf
Logo del Consell Comarcal del Garraf

El Consell Consultiu de la Gent Gran prepara activitats per a aquesta tardor

La consellera Renata Bedós i el conseller Nelson Araujo van participar van participar, dijous passat, al plenari del Consell Consultiu de la Gent Gran


8 d'octubre de 2019Dijous passat es va reunir el Consell Consultiu de la Gent Gran del Garraf a la Masia d’en Cabanyes, seu del Consell Comarcal del Garraf, per treballar les activitats previstes per a aquesta tardor.

 

La presidenta de l'àrea de Serveis a les persones, Renata Bedós, i el conseller delegat de gent gran, Nelson Araujo, van participar a la reunió i van poder escoltar les necessitats i propostes de les persones representants de les entitats de gent gran de la comarca. També hi va assistir Josep Maria Bayarri Lorente, regidor d’Olivella; Alexandra Corvillo, regidora de Cubelles; Paqui Carrasqulla, regidora de Sant Pere de Ribes, així com disset representants de vuit entitats.

 

A la reunió es va explicar el treball de preparació que s’està realitzant conjuntament amb els consells consultius de l’Anoia, Alt Penedès i Baix Llobregat per a participar al 8è Congrés de la Gent Gran, que tindrà lloc al monestir de Món Sant  Benet, a Sant Fruitós de Bages, el 25 d’octubre. En aquest sentit, es va comentar que diversos representants dels consells consultius estan analitzant i preparant esmenes a les ponències del Congrés, que porten per títol: “El present de les persones grans: drets i deures” i “Les persones grans del futur: polítiques d’adaptació de la societat a l’envelliment”.

 

D’altra banda, es va compartir informació sobre les activitats previstes per a aquest segon semestre, com la IV Trobada de Corals de gent gran, que es durà a terme el 8 de novembre a l’auditori Eduard Toldrà de Vilanova i la Geltrú, per posar en valor l’esforç de la gent gran per mantenir-se activa.

 

També s’ha previst l’organització de la jornada “L’envelliment LGTBI, trencant barreres” que es realitzarà el 14 de novembre a Sitges i que constarà de vàries ponències sobre els drets de les persones grans LGTBI, amb la participació d’experts en la matèria.


  • Reunió del Consell Consultiu de la Gent Gran

    Reunió del Consell Consultiu de la Gent Gran

  • Reunió del Consell Consultiu de la Gent Gran

    Reunió del Consell Consultiu de la Gent Gran