Consell Comarcal del Garraf

Logo del Consell Comarcal del Garraf
Logo del Consell Comarcal del Garraf

Nou curs de coneixements de la societat catalana per a persones nouvingudes a Cubelles

Del 12 al 15 de novembre es durà a terme aquest curs a l'Espai Violeta


16 d'octubre de 2018En el marc del Servei de Primera Acollida, que gestiona el Consell Comarcal del Garraf als municipis de menys de 20.000 habitants, s’ha programat a Cubelles un curs formatiu per a persones nouvingudes.

 

Del 12 al 15 de novembre es durà a terme el curs de coneixements de la societat catalana i el seu entorn jurídic, en qual es tractaran aspectes geogràfics, històrics, culturals i socials de Catalunya, i altres temes com l’associacionisme i la participació ciutadana, els drets i deures fonamentals i els serveis públics del municipi.

 

El curs tindrà una durada de 15 hores, distribuïdes en quatre sessions que es realitzaran al Centre Violeta de Cubelles (Carrer Nostra Senyora de la Mercè, 7) en horari de 10h a 14h.  

 

Les persones interessades a fer aquesta formació han de trucar al Pla Comarcal de Ciutadania i Immigració del Consell Comarcal del Garraf al telèfon 93 810 04 00 o enviar un missatge amb el seu nom i telèfon de contacte al correu electrònic a plaimmigracio@ccgarraf.cat, abans del abans del 8 de novembre.

 

El Servei de Primera Acollida és un conjunt d’accions i recursos que responen a les necessitats inicials de formació i informació de les persones nouvingudes i inclou l’acompanyament, la formació i la certificació d’uns coneixements mínims per promoure l’autonomia personal de les persones estrangeres i catalanes retornades i la igualtat d’oportunitats entre la ciutadania.


  • Curs per a persones nouvingudes

    Curs per a persones nouvingudes

Documentació adjunta

Enllaços relacionats