Consell Comarcal del Garraf

Logo del Consell Comarcal del Garraf
Logo del Consell Comarcal del Garraf

El Consell Comarcal del Garraf ofereix quatre contractes en pràctiques per a joves

Els contractes tenen 6 mesos de durada i s'iniciaran a finals d'octubre


10 d'octubre de 2018Per tercera vegada, el Consell Comarcal del Garraf ofereix contractacions en la modalitat de pràctiques a persones joves beneficiàries del Sistema de Garantia Juvenil.
 
L'oferta de quatre places s'adreça a joves que vulguin posar en pràctica els coneixements adquirits durant la seva formació acadèmica en l'entorn de l'administració pública, amb un contracte laboral remunerat i el suport d'una figura tutora.
 
Les titulacions requerides per als llocs de treball oferts són cicles formatius de grau superior d'Administració (2 places) i d'Animació sociocultural i turística (1 plaça) i titulació universitària de grau en Dret, Administració d'empreses o Relacions laborals (1 plaça).
 
La selecció de candidats/es es durà a terme el 23 d'octubre, amb les persones que reuneixin els requisits: tenir entre 16 i 29 anys, estar en possessió de la titulació requerida per a cada lloc de treball, constar a l'oficina de Treball com demandant d'ocupació no ocupat/da (DONO), estar inscrit/a al sistema de Garantia Juvenil i no estar realitzant cap formació inclosa en aquest sistema. 
 
Les persones interessades poden contactar per correu a impulsjove@ccgarraf.cat o per telèfon/whatsapp al 638 611 291. 
 
Aquest programa està subvencionat pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya, amb el suport del Fons Social Europeu i la Iniciativa d’Ocupació Juvenil “El Fons Social Europeu inverteix en el teu futur”. 

  • Joves en pràctiques

    Joves en pràctiques

Enllaços relacionats