Consell Comarcal del Garraf

Logo del Consell Comarcal del Garraf
Logo del Consell Comarcal del Garraf

Aquest dissabte: "Arts i Natura Festival" a la Masia d'en Cabanyes

Art, lletres, música, espectacles, tallers i natura


3 d'octubre de 2018L'Arts i Natura Festival se celebrarà el dissabte d’octubre als Jardins de la Masia d'en Cabanyes:   

  • Tots som artistes. Volem compartir un dia amb l’art i la història de la nostra ciutat: fer tallers, escoltar contes, veure màgia, disfressar-nos, ballar…
  • Ser solidaris i plantejar que famílies ajudin a famílies.
  • Viure i compartir una colla d'activitats creatives i participatives, que s'han programat amb la complicitat i voluntat de participació de moltes persones i associacions de la comarca.
Enguany en el desenvolupament dArts i Natura Festival. Art, lletres, música, espectacles, tallers i natura als jardins de la Masia den Cabanyes hi participen: els actors Maria Armengol, Alba Llorens i Carles Vallès, El Mag Gómez, Music Training Lab, Entitats Sardanistes del Garraf, el Taller de Pintura Amaré, l’Associació Fem Unió, l’Associació dels Tres Tombs, Càritas Interparroquial de Vilanova i la Geltrú, Cheap Films, el Consell Esportiu del Garraf, El Cep i la Nansa, l’Escola de música Freqüències, les persones voluntàries del Garraf Tallers. L’Herència dels Grans, l’Institut Joan Ramon Benaprès-Escola d’Hostaleria de Sitges, la Mancomunitat del Garraf: Tegar, els Mercats Municipals de Vilanova i la Geltrú, el Parc Natural del Garraf, la Xarxa de Biblioteques Municipals de Vilanova i la Geltrú i Silvia Domènech. La imatge gràfica i cartell ha estat a càrrec de la il·lustradora Glòria Fort.
 
Participar a l'Arts i Natura Festival és doncs ser solidari. L'entrada és de 4 € per infant participant i/ o fer una aportació de productes d'higiene personal, tot plegat es destinarà Càritas Interparroquial de Vilanova i la Geltrú.  
 

Podeu descarregar el programa amb totes les activitats aquí