Consell Comarcal del Garraf

El Traca participa en activitats d’oci juvenil durant l’estiu

El Pla de prevenció de drogodependències “Traca” fa propostes d’oci saludable i fomenta les conductes respectuoses i cíviques entre joves.


24 de juliol de 2018El Pla de prevenció de drogodependències “Traca” participa en diverses activitats juvenils a Cubelles, Canyelles i Olivella durant aquest estiu, fent propostes d’oci saludable i fomentant les conductes respectuoses i cíviques entre joves.

 

En espais d’oci nocturn, com les festes majors, el Traca instal·la la Vela de Salut, una carpa on s’ofereixen fruites i sucs naturals i es distribueix informació per a evitar o disminuir al màxim els riscos associats al consum d’alcohol i altres drogues, tant per la pròpia salut com per les demés persones i l’entorn.

 

Paral·lelament, el Traca participa en les activitats d’estiu organitzades pels serveis de joventut, amb propostes com tallers de cuina a Canyelles i Cubelles, i esports a l’aire lliure amb joves d’Olivella. Durant les activitats, joves dels tres municipis tenen l’oportunitat de conèixer el programa de prevenció de drogodependències i les seves activitats.

 

Al llarg d’aquest curs, s’han fet diverses accions de prevenció de violència masclista a través de cartells, bosses, fullets i la realització d’un vídeo amb la participació d’un grup de joves de Cubelles.

 

El Pla de Prevenció de Drogodependències Traca és impulsat pel Consell Comarcal del Garraf i els ajuntaments de Canyelles, Cubelles i Olivella, amb el suport de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona.

 

 


  • Vela de salut

    Vela de salut

Enllaços relacionats

  • Consell Comarcal del Garraf
  • Plaça Beatriu de Claramunt, 5-8
  • 08800 Vilanova i la Geltrú
  • T 93 810 04 00
  • F 93 810 00 55