Consell Comarcal del Garraf

Logo del Consell Comarcal del Garraf
Logo del Consell Comarcal del Garraf

El Traca participa en activitats d’oci juvenil durant l’estiu

El Pla de prevenció de drogodependències “Traca” fa propostes d’oci saludable i fomenta les conductes respectuoses i cíviques entre joves.


24 de juliol de 2018El Pla de prevenció de drogodependències “Traca” participa en diverses activitats juvenils a Cubelles, Canyelles i Olivella durant aquest estiu, fent propostes d’oci saludable i fomentant les conductes respectuoses i cíviques entre joves.

 

En espais d’oci nocturn, com les festes majors, el Traca instal·la la Vela de Salut, una carpa on s’ofereixen fruites i sucs naturals i es distribueix informació per a evitar o disminuir al màxim els riscos associats al consum d’alcohol i altres drogues, tant per la pròpia salut com per les demés persones i l’entorn.

 

Paral·lelament, el Traca participa en les activitats d’estiu organitzades pels serveis de joventut, amb propostes com tallers de cuina a Canyelles i Cubelles, i esports a l’aire lliure amb joves d’Olivella. Durant les activitats, joves dels tres municipis tenen l’oportunitat de conèixer el programa de prevenció de drogodependències i les seves activitats.

 

Al llarg d’aquest curs, s’han fet diverses accions de prevenció de violència masclista a través de cartells, bosses, fullets i la realització d’un vídeo amb la participació d’un grup de joves de Cubelles.

 

El Pla de Prevenció de Drogodependències Traca és impulsat pel Consell Comarcal del Garraf i els ajuntaments de Canyelles, Cubelles i Olivella, amb el suport de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona.

 

 


  • Vela de salut

    Vela de salut

Enllaços relacionats