Consell Comarcal del Garraf

Logo del Consell Comarcal del Garraf
Logo del Consell Comarcal del Garraf

El Consell Comarcal del Garraf s’adhereix al projecte “No puc esperar!”

Per contribuir a millorar la qualitat de vida de les persones que per algun problema mèdic necessiten utilitzar urgentment un lavabo


24 de juliol de 2018El Consell Comarcal del Garraf s’ha adherit al projecte “No puc esperar!”, promogut per l’Associació de malalts de Crohn i Colitis Ulcerosa (ACCU Catalunya) i la Unitat de Malaltia Inflamatòria Intestinal (MII) de l’Hospital Doctor Josep Trueta de Girona.

 

Aquest projecte vol contribuir a millorar la qualitat de vida  de les  persones que per algun problema mèdic, no contagiós, necessiten utilitzar urgentment un lavabo: pacients amb malalties inflamatòries intestinals o sotmesos a cirurgia per un càncer de recte, entre d’altres.

 

L’ens comarcal posa a disposició de les persones amb aquesta problemàtica, els lavabos de les dues seus, de forma ràpida i gratuïta. Per facilitar aquest servei, s’han col·locat enganxines identificatives de la campanya a l’entrada de la seu de la Plaça Beatriu de Claramunt i de la Masia d’en Cabanyes, a Vilanova i la Geltrú. 

 

ACCU Catalunya emet les targetes identificatives del projecte “No puc esperar!”, que són lliurares als pacients per part dels metges i metgesses dels hospitals col·laboradors. El projecte compta amb el suport del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, la Societat Catalana de Digestologia, el Grupo Español de Trabajo en Enfermedad de Crohn i Colitis Ulserosa i l’Institut Català de la Salut.

 

El web www.nopucesperar.cat recull la ubicació dels centres hospitalaris, ajuntaments, equipaments, restaurants, bars, comerços i altres establiments adherits. També disposa d’una aplicació per a dispositius mòbils que localitza els lavabos adherits més propers i l’tinierari per a arribar-hi.


  • No puc esperar

    No puc esperar

Enllaços relacionats