Consell Comarcal del Garraf

Logo del Consell Comarcal del Garraf
Logo del Consell Comarcal del Garraf

El valor de les relacions intergeneracionals, tema central de la jornada “El paper dels avis al segle XXI”

El Consell Comarcal del Garraf organitza aquesta jornada el dimecres 6 de juny a l’Escola Politècnica Superior d’Enginyeria de Vilanova


30 de maig de 2018Amb l’objectiu de reflexionar sobre la importància de la relació entre persones de diferents generacions i sobre la participació de la ciutadania en la construcció d’una societat cohesionada, el Consell Comarcal del Garraf i el Consell Consultiu de la Gent Gran del Garraf organitzen la jornada “Relacions intergeneracionals: el paper dels avis al segle XXI”.

 

La jornada tindrà lloc el dimecres 6 de juny a l’Escola Politècnica Superior d’Enginyeria de Vilanova i la Geltrú de 17 h a 19:30 h, i inclourà diverses ponències i una taula rodona.

 

Paulina Ballbé, directora del postgrau “Envelliment Actiu i Saludable” de la Universitat Pompeu Fabra i Eva Bofias, alumna del mateix postgrau, obriran la jornada amb la ponència “L’apoderament en la vellesa i les relacions intergeneracionals, diàleg de mentoria”. Tot seguit, Josep Carner, president de la Federació d’ Associacions de Gent Gran de Catalunya (FATEC), parlarà del paper de les persones grans al Segle XXI.  

 

A la segona part de la jornada es donaran a conèixer algunes experiències que es porten a terme des de diverses institucions i entitats. M. Carmen Gàrate Molina explicarà el programa “Aprendre amb la gent gran”, de l’Ajuntament de Barcelona; Neus Pociello, donarà a conèixer el programa “Savieses, càmera en mà” de la Fundació Aroa, i Enric Roca presentarà el projecte “Art k’suma” de l’Ajuntament de Manresa.

 

Les inscripcions a la jornada es poden fer omplint aquest formulari, fins al 5 de juny.


  • Taller de cançons

    Taller de cançons

Documentació adjunta

Enllaços relacionats