Consell Comarcal del Garraf

Nous ajuts per al pagament del lloguer

Fins al 29 de juny es poden sol·licitar aquests ajuts adreçats a persones titulars d’un contracte de lloguer, del seu domicili habitual, amb un import


22 de maig de 2018Fins al 29 de juny es poden sol·licitar ajuts per al pagament del lloguer, per persones titulars d’un contracte, del seu domicili habitual, amb un import màxim de 600 €, per la demarcació de Barcelona i 900 €, en cas de famílies nombroses.

 

Aquestes subvencions de l’Agència de l’Habitatge Catalunya tenen la finalitat de facilitar l'accés i la permanència en un habitatge en règim de lloguer a sectors de població en risc d'exclusió social.

 

L'import de l’ajut és del 40% de valor del lloguer anual, amb un màxim de 2.400 € per any, per habitatge. Per determinar la quantia de la subvenció es tindrà en compte l'import del rebut de lloguer corresponent al mes anterior a la presentació de la sol·licitud.

 

Aquests ajuts es poden sol·licitar a l’Oficina Comarcal d’Habitatge, a la seu de la Plaça Beatriu de Claramunt, 5-8 de Vilanova i la Geltrú, dilluns i dimarts de 10:00 h a 13:00 h i dijous de 10:00 h a 13:00 h i de 16:30 h a 18:30 h.

 

També s’hi poden sol·licitar a l'OPIC de Cubelles dilluns i dimecres, de 10 h a 13 h; a l’OAC de la Casa de la Vila de Sant Pere de Ribes dilluns de 10 h a 13 h, a l’OAC de la Vinya d’en Petaca de les Roquetes dimecres de 10 h a 13 h, i a Olivella el dijous 14 de juny de 10 h a 13 h a l'edifici La Crivillera de Mas Milà. A Sitges els ajuts es poden sol·licitar a l’OAC del carrer nou.

 

 


  • Oficina Comarcal d'Habitatge

    Oficina Comarcal d'Habitatge

Enllaços relacionats