Consell Comarcal

18 infants del XAM de Cubelles i Olivella acaben el curs amb un cap de setmana a Les Preses

El passat cap de setmana 18 infants del XAM de Cubelles i Olivella van gaudir de les colònies a Les Preses en plena zona volcànica de La Garrotxa


21 de juny de 2017Durant el cap de setmana els nens i nenes van poder realitzar activitats de lleure a l’aire lliure com l’excursió pel Parc de la Pedra Tosca fins al riu Fluvià, gimcanes amb activitats d’aventura (equilibris, tir amb arc...) i jocs diversos amb remullades incloses i activitats nocturnes organitzades per les educadores que van acabar amb una estona d’esbarjo i festa abans d’anar a dormir. Un cap de setmana curt però intens que va servir per reforçar el treball fet durant tot el curs.

 

El XAM és un recurs socioeducatiu dirigit a infants i joves d'entre 8 i 12 anys que estimula i potencia l'adquisició d'aprenentatges bàsics i el desenvolupament de la personalitat a través de l'esbarjo, el treball individualitzat, el grupal i el treball amb la comunitat. A més, serveix de suport a famílies en situació o risc d'exclusió social.

 

Els grups són, actualment, de 20 infants a Cubelles i 13 a Olivella, que es divideixen en mitjans (3r i 4t de primària) i grans (5è i 6è) i realitzen la seva activitat durant el curs escolar els dimarts i dijous, i els dilluns i dimecres, respectivament, de 16.30 a 19h.


  • Colonies XAM

    Colonies XAM

  • Colonies XAM

    Colonies XAM

  • Colonies XAM

    Colonies XAM