Consell Comarcal

Es convoca un concurs de dibuix per a alumnes de 5è de les escoles del Garraf

L’objectiu del concurs és estimular a través del dibuix els valors de la creativitat, el treball en equip i la presa de decisions.


1 de març de 2017L’empresa de transport Mon-Bus organitza, per tercer any consecutiu, un concurs de dibuix per a alumnes de 5è de primària. Aquest any el concurs s’adreça, per primer cop, a tots els centres públics i concertats de la comarca. El Consell Comarcal del Garraf i els ajuntaments de la comarca col·laboren en la gestió i difusió d’aquesta iniciativa.

 

L’objectiu del concurs és estimular els valors de la creativitat, el treball en equip i la presa de decisions. La temàtica del dibuix ha de ser un símbol al·legòric de la població a la qual pertany l’escola participant, o de la comarca del Garraf en general. Es podrà presentar un màxim de 3 dibuixos per escola. El jurat tindrà valorarà la creativitat, la relació amb la temàtica proposada, i la simplicitat i efectivitat formal gràfica.

 

El primer premi és el transport en autobús per les colònies o per la sortida de final de curs de l’escola guanyadora, a qualsevol lloc de Catalunya, i el segon premi és el transport per a alguna sortida cultural o educativa, d’un sol dia. El dibuix premiat formarà part de la imatge corporativa d’un dels autocars de Mon-Bus.

 

Els treballs, que han de ser originals i inèdits, es poden presentar a la seu del Consell Comarcal del Garraf (Plaça Beatriu de Claramunt, 5-8) fins al divendres 31 de març de 2017, a les 14 hores. Les bases del concurs es poden consultar fent clic aquí

 

El lliurament de premis i la presentació de la imatge guanyadora plasmada en un dels autocars de Mon-Bus tindrà lloc al mes de juny, a la Masia d’en Cabanyes, en el marc d’una jornada de  promoció del transport públic. Tots els dibuixos presentats seran exposats durant la celebració d’aquest acte. 


  • Premi 2016

    Premi 2016

Documentació adjunta