Consell Comarcal

Ja està disponible la Guia de l’Oferta Educativa al Garraf 2017-2018

La publicació recull tota l’oferta educativa a la comarca, des dels cursos infantils fins als estudis universitaris.


23 de febrer de 2017Ja està disponible la Guia d’Oferta Educativa al Garraf 2017-2018 que edita el Consell Comarcal del Garraf cada curs, amb la col·laboració dels ajuntaments de Vilanova i la Geltrú, Sitges, Sant Pere de Ribes, Cubelles, Canyelles i Olivella.


Aquesta publicació inclou tota l’oferta formativa de la comarca, des dels cursos infantils fins als estudis universitaris, amb fitxes informatives de tots els centres homologats pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i dels centres municipals que ofereixen formació. De cada centre, s'hi inclou informació sobre la línea educativa, les aules específiques, horaris, idiomes, activitats extra-escolars, projecte educatiu i d'altres serveis.

 

Aquesta guia pretén ser una eina útil per a totes aquelles famílies que han de matricular els seus fills i filles per iniciar una nova etapa de la seva escolaritat. També ofereix tots els recursos de la comarca per a alumnes que acreditin o no els estudis de secundària obligatòria.

 

Des del web del Consell Comarcal del Garraf es pot descarregar la guia eductiva de cada municipi i també es poden fer recerques detallades per població, tipus de centre o nivell d’ensenyament. Al web també es pot consultar el calendari de les jornades de portes obertes als centres educatius de la comarca.

 

 


  • Guia Oferta Educativa Garraf

    Guia Oferta Educativa Garraf

Enllaços relacionats