Consell Comarcal del Garraf

Oficina Jove Garraf


L'Oficina Jove Garraf és un servei d'informació i assessorament per a joves de tota la comarca. Està situada a Vilanova i la Geltrú i treballa en xarxa amb la resta d'equipaments juvenils del Garraf.

 

Hi trobareu assessories de treball, formació, mobilitat internacional, salut (general, sobre drogues, reproductiva i sexual), emprenedoria i informació juvenil en general. Fan carnets d'alberguista, d'estudiant i professor/a internacionals i altres tràmits.

 

Entra al web per a més informació sobre les assessories, agenda d'actes d'arreu de la comarca i notícies que et poden interessar.

 

Aquesta oficina pertany a la Xarxa nacional d'emancipació juvenil i va formar part del seu programa pilot. És fruit d'un conveni del Consell comarcal del Garraf, l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i la Direcció General de Joventut (Generalitat de Catalunya). 


Funcionament:

 

Des del Servei comarcal de joventut col·laborem en la coordinació de l'Oficina Jove Garraf amb la resta de la xarxa comarcal; donem suport tècnic i econòmic a la difusió, elaboració de continguts i en l'administració de webs interna i externa.


Servei adreçat a: Joves de la comarca del Garraf

 


Enllaços relacionats

  • Consell Comarcal del Garraf
  • Plaça Beatriu de Claramunt, 5-8
  • 08800 Vilanova i la Geltrú
  • T 93 810 04 00
  • F 93 810 00 55