Consell Comarcal del Garraf

Logo del Consell Comarcal del Garraf
Logo del Consell Comarcal del Garraf

Programa Garraf per la Pau


El Consell Comarcal del Garraf desenvolupa el Programa Garraf per la Pau  amb un seguit d’accions de sensibilització i formació, adreçades a la població de la comarca.

 

Des de l'any 2009 dona suport al Premi de Recerca per la Pau per a treballs de Batxillerat de la Fundació Solidaritat UB i l'enforteix amb un premi propi al territori, tant per l’alumnat com pels centres educatius.

 

D’altra banda, des de l’any 2006 s’organitza la Setmana Garraf per la Pau amb seguit d’activitats per a analitzar els conflictes armats i, alhora, difondre experiències de construcció de pau.

 

També s’impulsa el Curs de teatre social i cultura de pau per a joves, que combina formació bàsica en tècniques teatrals i conceptes de cultura de pau, com a eines per a desenvolupar habilitats expressives pròpies i, a la vegada, com a instruments per a l’anàlisi dels conflictes.

 

Així mateix, s’ofereix a centres educatius, biblioteques i centres cívics el préstec de l’exposició “Refugiats, per què?” de FundiPau, que vol ampliar la mirada més enllà de la reacció solidària davant la crisi de les persones refugiades. 

 

 

Accions adreçades a:

 

Ajuntaments, Centres Educatius, Alumnes de Batxillerat, Ciutadania en general

 

Garraf per la Pau