Consell Comarcal del Garraf

Subvencions per a la rehabilitació d'edificis d'ús residencial

Descripció

Són subvencions destinades a rehabilitar elements comuns i espais privatius comunitaris d'edificis d'ús residencial, per obres de conservació, millora de la qualitat i sostenibilitat o per realitzar ajustos raonables en matèria d'accessibilitat.

 

A qui va dirigit?

 

Poden accedir a les subvencions les juntes de propietaris, les agrupacions de juntes de propietaris i els propietaris únics d'edificis d'habitatges. 

També poden ser beneficiàries les administracions públiques, els organismes i altres entitats de dret públic, així com les empreses públiques i societats mercantils participades íntegrament o majoritàriament per les Administracions propietàries dels edificis d'habitatges.

Resten excloses d'aquesta convocatòria les sol·licituds per a actuacions de rehabilitació d'edificis d'ús residencial de la ciutat de Barcelona, que es regeixen per les bases del Consorci de l’Habitatge de Barcelona.

També queden excloses d'aquesta convocatòria les actuacions que es duguin a terme en els municipis de l'Àrea Metropolitana de Barcelona, que es regeixen per les bases del Consorci Metropolità de l'Habitatge. Podeu consultar aquí els municipis que en formen part.

 

 

 

Podeu consultar els horaris de l'Oficina Comarcal d'Habitatge fent clic aquí

 


Telèfon

Observacions
93 810 04 06.


Presencial

Observacions
Horari d’Estiu

15 de juny a 15 de setembre.

Dilluns, dimarts i dijous de 10:00h a 13h.

Horari d’Hivern

16 de setembre a 14 de juny.

Dilluns, dimarts i dijous de 10:00h a 13:00h i dijous a la tarda de 16:30h a 18:30h


  • Consell Comarcal del Garraf
  • Plaça Beatriu de Claramunt, 5-8
  • 08800 Vilanova i la Geltrú
  • T 93 810 04 00
  • F 93 810 00 55