Consell Comarcal

Servei de menjador escolar

Codi:T10


Descripció

Servei de menjador escolar:

 

L'alumnat d'ensenyament obligatori i traslladat a un altre municipi per falta d'oferta educativa en el seu municipi de residència i escolaritzats en un centre docent del Garraf d'acord amb el mapa escolar del Garraf, tindrà el servei de menjador gratuït. El Consell Comarcal del Garraf només es farà càrrec de l'import màxim aprovat pel Departament d'Ensenyament.

 

Ajuts individuals de menjador escolar:

 

El Consell Comarcal del Garraf aprova, cada curs escolar, una convocatòria  per a la concessió d'ajuts  individuals de menjador per necessitats socioeconòmiques i/ o geogràfiques que té com a objectiu ajudar a l'escolarització dels nens i nenes que cursin educació infantil de segon cicle, primària i/o secundària obligatòria i als quals no els hi correspon la gratuïtat del servei de menjador escolar.


Termini
Per sol·licitar el servei o l'ajut:

Del 15 al 26 de maig de 2017 (ambdós inclosos).


Internet

Observacions
Podeu descarregar-vos la normativa i la sol·licitud des de la columna de la dreta. Per més informació podeu enviar un correu a serveispersonals@ccgarraf.cat


Telèfon

Telèfon:93 810 04 11.


Horari d'atenció
De 9 h a 14 h i dijous de 16.00 h a 18.30 h.


Presencial

Lloc
Al Consell Comarcal del Garraf: residents a qualsevol municipi de la comarca. Pl. Beatriu de Claramunt, 5-7 baixos (Vilanova i la Geltrú)
Fax 93 810 00 55

A les Oficina d’Atenció Ciutadana del seu Ajuntament: residents a Canyelles, Cubelles, Olivella, Sant Pere de Ribes i Sitges.