Consell Comarcal

Notícies

 • Sessió de treball a la Masia d'en Cabanyes

  El Consell Comarcal del Garraf organitza la jornada: “Territori a debat, necessitats i oportunitats territorials del Garraf”

  11 de gener de 2017

  El proper 2 de febrer tindrà lloc la jornada “Territori a debat, necessitats i oportunitats territorials del Garraf” que organitza el Consell Comarcal del Garraf. Durant la jornada, que comptarà amb la participació d’Agustí Serra, Director General d’Ordenació del Territori i Urbanisme de la Generalitat de Catalunya, es presentarà la nova Llei de Territori a Catalunya i l’Estudi sobre la problemàtica residencial a les urbanitzacions de baixa densitat.

 • Masia d'en Cabanyes

  La Masia d'en Cabanyes romandrà tancada durant les festes de Nadal

  21 de desembre de 2016

  La Masia d’en Cabanyes romandrà tancada al públic durant les festes de Nadal, des del 24 de desembre i fins el 8 de gener. Durant aquests dies es podran concertar visites de grups.

 • Cloenda cursos

  Clouen els cursos per a persones nouvingudes a Cubelles

  15 de desembre de 2016

  Avui, al migdia, s’ha fet l’acte de cloenda dels cursos formatius adreçats a persones estrangeres immigrades, en el marc del Servei de Primera Acollida que gestiona el Consell Comarcal del Garraf conjuntament amb els ajuntaments de Canyelles, Cubelles i Olivella, segons conveni amb el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya.

 • Fons fotogràfic Alexandre de Cabanyes

  Noves fotografies de la Masia d’en Cabanyes i del pintor Alexandre de Cabanyes

  14 de desembre de 2016

  El fons fotogràfic d’Alexandre de Cabanyes comptarà a partir d’ara amb 24 noves fotografies gràcies a la donació feta per Ricard Monrós i Audí que, a l’abril del 2016 fent la recerca d’un recull de poesies inèdites de Joan Rius Vila, oncle seu, va descobrir que era propietari d’una col·lecció de fotografies fetes a la Masia d’en Cabanyes, que va realitzar el seu pare Antoni Monrós i Valls, fotògraf de professió.

 • Sessió informativa

  Sessió formativa per conèixer els canvis de la normativa sobre activitats d'educació en el lleure per a menors

  14 de desembre de 2016

  La Direcció General de Joventut, amb la col·laboració de l'Oficina Jove Garraf, el Consell Comarcal del Garraf i l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, organitza una sessió formativa amb l’objectiu de donar a conèixer els canvis que genera el nou Decret 267/2016, de 5 de juliol, de les activitats d'educació en el lleure en les quals participen menors de 18 anys.

 • III Jornades Traca

  Bona acollida a les III Jornades Traca

  2 de desembre de 2016

  Aquest dimecres, 30 de novembre, van finalitzar les III Jornades Traca, organitzades pel Consell Comarcal del Garraf amb el lema “Amb ulls de dona”. Glòria Garcia, presidenta de l’ens comarcal, va inaugurar les jornades recordant que el Projecte Traca dóna serveis d’informació sobre consum de drogues als municipis de Canyelles, Cubelles i Olivella. García també va explicar des de fa dos anys s’està incidint en aspectes relacionats amb l’afectivitat i la sexualitat dels joves.

 • Jornada Estratègies territorials al Garraf

  Es presenta el projecte “Envelliment actiu i saludable i dependència”

  2 de desembre de 2016

  El Consell Comarcal del Garraf i l’Associació d’Empresaris del Penedès i el Garraf van organitzar una jornada de debat sobre estratègies territorials centrades en la innovació, la investigació i l’aplicació de les tecnologies en el sector de la dependència, el passat divendres 25 de novembre, a la Masia d’en Cabanyes de Vilanova i la Geltrú.

 • Jornada

  Debat sobre el testament vital i la mort digna amb la gent gran del Garraf

  29 de novembre de 2016

  Dimecres passat, 23 de novembre, el Consell Comarcal del Garraf va organitzar una jornada sobre el testament vital i la mort digna al Casal Municipal de Gent Gran de Les Roquetes, a petició del Consell Consultiu de la Gent Gran del Garraf i amb l’objectiu de debatre sobre aquests dos temes tractats al 7è Congrés Nacional de la Gent Gran.

 • Lliurament premis

  Dues entitats socials del Penedès i del Garraf reben prop de 6.000 euros de la Verema Solidària

  28 de novembre de 2016

  L’equip de Verema Solidària ha lliurat prop de 6.000 euros a les dues entitats beneficiàries de la campanya de micromecenatge realitzada a Goteo.org per combatre la pobresa i l’exclusió social, iniciativa que va incloure un dia de verema a Finca Parera amb prop de 300 participants.

 • Jornada Envelliment actiu i saludable i dependència

  El Garraf debatrà sobre l’especialització estratègica del territori

  17 de novembre de 2016

  El Consell Comarcal del Garraf i l'Associació d'Empresaris del Penedès i el Garraf organitzen la jornada "Envelliment actiu i saludable i dependència", el proper divendres 25 de novembre, a la Masia d'en Cabanyes de Vilanova i la Geltrú, de 9:30h a 14:30h.

Registres del 41 al 50 de 188
« Pàgina 5 »  [ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 19 ]

RSS 2.0