Consell Comarcal

Notícies

 • Reunió del Pla Territorial Sectorial d’Habitatge

  La Generalitat de Catalunya presenta al Garraf el nou Pla Territorial Sectorial d’Habitatge

  26 de juliol de 2017

  Divendres passat representants de la Generalitat de Catalunya van presentar a tècnics i polítics municipals i comarcals responsables d’habitatge de la comarca del Garraf la proposta del Pla Territorial Sectorial d’Habitatge, una eina regulada a la Llei pel Dret a l’Habitatge 18/2007 del dret a l’habitatge.

 • Ple Consell Comarcal del Garraf

  El Consell Comarcal del Garraf opta a la subvenció per al desenvolupament de plans de foment territorial del turisme

  14 de juliol de 2017

  Al ple ordinari del Consell Comarcal, celebrat dijous a la Masia d’en Cabanyes, van prendre possessió del seu càrrec com els nous consellers/es comarcals Maria Baldú i Montserrat Martínez per ERC-AM, després de la renúncia en el passat ple dels consellers comarcals d’ERC-AM Joaquim D. Macià i Tetas i Josep Graells i Ros.

 • Reunió del Fòrum comarcal

  L’ACM reuneix als presidents del Penedès i la Catalunya Central per parlar del futur dels Consells Comarcals

  10 de juliol de 2017

  El Fòrum Comarcal, organisme depenent de l’Associació Catalana de Municipis i Comarques (ACM) ha iniciat una ronda de visites a diferents punts del país amb la voluntat de reunir-se amb tots els consells comarcals. Aquestes trobades, encapçalades pel president del Fòrum, Jordi Xargay, volen escoltar de primera mà i in situ les problemàtiques que han d’afrontar els diferents ens comarcals en el seu dia a dia i intentar-hi aportar solucions, bé a través dels serveis propis de l’ACM o...

 • Presentació llibre "Perdidas"

  Els Jardins de la Masia d’en Cabanyes acullen la presentació del llibre Perdidas de Silvia Aparicio

  10 de juliol de 2017

  La Masia d’en Cabanyes va acollir divendres la presentació del llibre “Perdidas” de Silvia Aparicio. Una cinquantena de persones es van reunir als jardins de la Masia en un acte en que l’autora, a més, va desvetllar un relat novell de la seva propera novel·la.
   
  L’acte va estar conduit per David Mariño i la Núria Granell va ser l’encarregada de llegir un fragment del llibre que es presentava.

 • Taula de mobilitat

  La Taula de Mobilitat vol posar fi a la problemàtica de la C-32

  6 de juliol de 2017

  El Consell Comarcal del Baix Penedès i el Consell Comarcal del Garraf han convocat la Taula de Mobilitat del Penedès Marítim, aquest passat divendres, 30 de juny, a la tarda, a la sala polivalent de l'Escola Municipal de Música Pau Casals (EMMPAC), al Vendrell. Una cita que ha volgut recuperar l'esperit i l'empenta del grup de treball de l'anterior ADEGP (actual FEGP, Federació Empresarial del Gran Penedès), que ja va convocar en el seu moment una Taula de Mobilitat. Ara han estat els Consells...

 • Xerrada clàusules terra

  El Consell Comarcal del Garraf organitza una xerrada sobre les clàusules terra

  3 de juliol de 2017

  El Consell Comarcal del Garraf amb el suport de la Diputació de Barcelona i la col·laboració de les associacions de consumidors del consell assessor de la Xarxa Local del Consum, organitza el proper 17 de juliol a les 18:30h al Centre Cívic del Molí de Vent de Vilanova i la Geltrú una xerrada informativa sobre clàusules terra dirigida a la ciutadania. La xerrada tindrà dos ritmes. Una primera part expositiva en la que tècnics especialistes en l’àmbit de consum informaran detalladament...

 • Carta del Paisatge

  Avancen els treballs de la Carta del Paisatge del Garraf

  28 de juny de 2017

  En aquestes sessions s’ha fet balanç de la feina feta que ha permès definir els àmbits de paisatge en que es divideix l’àmbit, que és la comarca del Garraf, així com els seus objectius de qualitat.
   
  A partir d’ara, es proposa identificar el conjunt d’iniciatives, públiques i privades, que tenen una incidència en les dinàmiques del paisatge, partint de les pròpies propostes que han enviat tots els participants.

 • Signatura conveni AEUGG

  El Consell Comarcal del Garraf signa convenis amb entitats socials i culturals de la comarca

  28 de juny de 2017

  El Consell Comarcal del Garraf ha signat aquest dimarts convenis de col·laboració amb entitats socials i culturals de la comarca per tal que de donar suport a diversos projectes i accions.

 • Visita a una vinya. Verema Solidària

  S’obre la campanya de micromecenatge de la segona edició de Verema Solidària, que finançarà projectes per a persones amb discapacitat intel·lectual

  26 de juny de 2017

  Avui, a les 7:00 del matí, s’ha obert a www.veremasolidaria.cat la campanya de micromecenatge per a què particulars, entitats i empreses se sumin a la iniciativa Verema Solidària, una experiència que vincula territori, vi i responsabilitat social. Aquesta campanya de crowdfunding, que fa una crida a “tallar amb l’exclusió social”, tindrà com a beneficiàries principals dues entitats socials que treballen per la integració sociolaboral i la qualitat de vida de persones amb discapacitat...

 • Lliurament del Premi al Consell Comarcal del Garraf

  Jana Alonso rep el Premi Recerca per a la Pau del Garraf

  23 de juny de 2017

  Ahir va tenir lloc l’acte de lliurament del Premi de Recerca per a la Pau del Garraf per a treballs de batxillerat, que es va atorgar a Jana Alonso de l’Institut Manuel de Cabanyes, per la recerca “La pobresa infantil a Vilanova i la Geltrú”, segons es recull al veredicte de jurat de la convocatòria de l'XII Premi de Recerca per a la Pau de la Universitat de Barcelona.

Registres del 41 al 50 de 232
« Pàgina 5 »  [ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 24 ]

RSS 2.0