Consell Comarcal del Garraf

Logo del Consell Comarcal del Garraf
Logo del Consell Comarcal del Garraf

Notícies

 • Adrià Sistané, XIII Premi de Recerca per a la Pau del Garraf

  La Universitat de Barcelona convoca el XIV Premi de Recerca per a la Pau per treballs de batxillerat

  13 de desembre de 2018

  A través de la Fundació Solidaritat UB i l’Institut de Desenvolupament Professional (IDP) - ICE, la Universitat de Barcelona ha convocat la XIV edició del Premi de Recerca per a la Pau, a què es poden presentar treballs de recerca de batxillerat que hagin estat realitzats per estudiants matriculats als centres educatius catalans durant el curs 2018-2019 i que tractin alguna qüestió relacionada amb la cultura de pau.

 • Taller del SIAD

  El SIAD Garraf dinamitza dos tallers de prevenció de la violència envers les dones a l’Escola Vora del Mar de Cubelles

  5 de desembre de 2018

  Divendres passat el Servei d’Informació i Atenció per a Dones (SIAD Garraf) va dinamitzar dos tallers de prevenció de violència envers les dones, a l’Escola Vora del Mar de Cubelles. Els tallers van sorgir arran de la demanda dels infants de 6è d’aquesta escola, que volien parlar d’aquest tema.

 • Masia d'en Cabanyes

  La Masia d'en Cabanyes romandrà tancada durant les festes de Nadal

  4 de desembre de 2018

  La Masia d’en Cabanyes romandrà tancada al públic durant les festes de Nadal, des del 24 de desembre i fins el 6 de gener.
   
  Durant aquests dies es podran concertar visites de grups, cal fer la reserva prèvia abans del dia 21 de desembre, per telèfon 93 811 57 15 o bé a través del mail masiadencabanyes@ccgarraf.cat.

 • Jornada a la Masia d'en Cabanyes

  Fundació La Caixa, Consell Comarcal Garraf i FEGP comparteixen estratègies per fomentar la inserció de persones en risc d’exclusió social

  29 de novembre de 2018

  Ahir es va dur a terme al Consell Comarcal del Garraf una jornada per presentar a l’empresariat del Garraf, el Baix Penedès i l’Alt Penedès les iniciatives d’ocupació per a persones en risc d’exclusió social.

 • Jornada Estudiosos del Garraf

  Rècord de comunicacions presentades a la VIII Trobada d'Estudiosos del Garraf i Olèrdola

  29 de novembre de 2018

  El 19 i 20 de novembre, la Masia d’en Cabanyes, a Vilanova i la Geltrú, va acollir la VIII edició de la Trobada d’Estudiosos del Garraf i Olèrdola. Més de cinquanta especialistes i persones interessades en diverses disciplines van exposar el resultat dels seus treballs de recerca realitzats durant els darrers quatre anys. El centenar de persones assistents van poder escoltar un total de 44  comunicacions i una xerrada inaugural d’àmbits temàtics tan diversos com la gestió i l’ús...

 • Reunió a la Masia d'en Cabanyes

  El Consell Comarcal del Garraf acollirà una presentació pública del Pla Territorial del Penedès

  27 de novembre de 2018

  El 15 de gener de 2019 se celebrarà al Consell Comarcal del Garraf una sessió informativa sobre el Pla Territorial del Penedès, que està en fase de redacció. Aquestes sessions són la continuació de la primera sessió pública celebrada a l’Alt Penedès el mes d’octubre i pretenen posar en coneixement d’entitats, associacions i públic general els objectius i el procés que seguirà la tramitació d’aquest pla territorial, així com resoldre dubtes i interrogants.

 • Joves en pràctiques

  Quatre joves d’entre 24 i 29 anys fan pràctiques al Consell Comarcal del Garraf

  23 de novembre de 2018

  Quatre persones joves, d’entre 24 i 29 anys i beneficiàries de Garantia Juvenil, van ser contractades pel Consell Comarcal del Garraf el passat mes d’octubre per realitzar pràctiques laborals en els àmbits de la gestió administrativa i de serveis jurídics. Aquesta contractació és fruit d’una subvenció del Servei d’Ocupació de Catalunya, dins el programa Joves en Pràctiques.

 • Obra de teatre "Casa"

  L’acció teatral “Casa”, sobre les persones refugiades, inicia gira per la comarca

  22 de novembre de 2018

  L’acció teatral “Casa”, creada per un grup de joves de la comarca, inicia una gira de presentacions pels municipis del Garraf. “Casa” explora la situació de les persones refugiades des de diferents punts de vista: les creences infantils enfrontades amb la realitat, la doble moral de l'Europa fortalesa, els diferents posicionaments entre els membres d’una família, el testimoni d’una jove siriana, la natura i el canvi climàtic com a nous desencadenants de les migracions i el tràfic...

 • Sopar d'inauguració de la Llotja

  La Llotja va inaugurar ahir el seu programa d’actes amb el Sopar de la DO Terra i Mar

  21 de novembre de 2018

  Ahir al vespre van tenir lloc els primers actes del multicertamen de La Llotja amb una classe magistral d’Albert Rovira, cap de sala del rest. Sant Pau, i el sopar inaugural DO Terra i Mar.

 • Roda de premsa a la Masia d'en Cabanyes

  Un informe recull per primera vegada la globalitat dels programes d'ocupació que es fan des del Consell Comarcal i els ajuntaments

  19 de novembre de 2018

  Al Garraf s’estan desenvolupant 23 programes d’ocupació que beneficien 3.059 persones de la comarca amb contractacions, formació i/o pràctiques. Aquests programes tenen l’objectiu d’augmentar la participació de la ciutadania en el mercat de treball, perfeccionar les seves competències professionals i facilitar la seva reinserció, així com incrementar l’ocupabilitat dels joves i donar suport a les persones amb vulnerabilitat social.

Registres del 41 al 50 de 354
« Pàgina 5 »  [ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 36 ]

RSS 2.0