Consell Comarcal del Garraf

Notícies

 • Jornada llei de contractes

  L’ACM explica les novetats de la Llei de Contractes al Consell Comarcal del Garraf

  27 de febrer de 2018

  El Consell Comarcal del Garraf ha acollit aquest matí una de les jornades que l’Agència Catalana de Municipis organitza per tot el territori català per explicar les novetats de la Llei de Contractes el Sector Públic (LCSP) a càrrecs electes i personal tècnic dels ens locals i per fer difusió dels diferents serveis que ofereix la Central de Compres del món local.

 • Presentació exposicions

  Alexandre de Cabanyes, arriba el reconeixement pendent

  22 de febrer de 2018

  La voluntat de recuperar de la figura i l'obra d'Alexandre de Cabanyes (1877-1972) és compartida i unànime a Vilanova i la Geltrú. Ahir es van presentar les dues exposicions i el llibre que posen en primer pla el pintor vilanoví, considerat com l'últim modernista.

 • Guia educativa 2018-2019

  Publicada la Guia de l'oferta educativa per al curs 2018-2019

  21 de febrer de 2018

  S'ha publicat la Guia de l'oferta educativa del Garraf per al curs 2018-2019, en format digital. Aquesta guia és un recull dels centres educatius públics, concertats i privats de la comarca homologats pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, des de les llars d'infants fins a estudis universitaris. També s'hi inclouen serveis educatius i recursos en l'àmbit de la formació. 
   
  La guia ha estat elaborada pel Consell Comarcal del Garraf amb la informació facilitada pels...

 • Fons Alexandre de Cabanyes

  Vilanova i la Geltrú homenatja Alexandre de Cabanyes amb dues exposicions i l'edició d'un llibre

  16 de febrer de 2018

  Vilanova i la Geltrú homenatjarà al pintor Alexandre de Cabanyes amb dues exposicions i l'edició d'un llibre. "La captura de l'instant" a la Biblioteca Museu Víctor Balaguer i "L'entorn perpetuat" al Centre d'interpretació del Romanticisme Manuel de Cabanyes. Masia d'en Cabanyes, són les dues mostres que faran un extens recorregut per l'obra de l'artista vilanoví. Oriol Pi de Cabanyes, nét del pintor, i Esther Alsina en són els comissaris. La inauguració serà el dissabte, 24 de febrer,...

 • Reunió Carta del Paisatge del Garraf

  El Consell Comarcal del Garraf forma part de la nova Xarxa “Territoris pel Paisatge”

  16 de febrer de 2018

  El Consell Comarcal del Garraf forma part de la nova Xarxa “Territoris pel Paisatge”, una iniciativa impulsada per l’Observatori del Paisatge de Catalunya que vol generar un espai d’intercanvi, debat i treball col·lectiu entre les diverses iniciatives de gestió i planificació local del paisatge que es desenvolupen a Catalunya.

 • Roda de premsa

  Aprovat el pressupost del Consell Comarcal del Garraf per 2018

  7 de febrer de 2018

  Dijous passat el ple del Consell Comarcal del Garraf va aprovar el pressupost per 2018 per un valor de 6.216.235,54 euros, un 29% més que l'any passat. L'augment prové principalment d'aportacions de la Generalitat de Catalunya per programes d'Ocupació, Ensenyament i Serveis Socials, i del Fons Social Europeu per projectes FEDER.

 • Cartell Carnaval

  El TRACA impulsa una campanya de sensibilització adreçada al respecte a les dones en entorns d’oci

  6 de febrer de 2018

  El Pla de Prevenció de Drogodependències TRACA, gestionat pel Consell Comarcal del Garraf i els ajuntaments de Canyelles, Cubelles i Olivella, impulsa una campanya de sensibilització ciutadana adreçada al respecte a les dones en entorns d’oci.

 • Presidenta del CCGarraf i Alcaldessa de Cubelles

  Canyelles, Cubelles i Olivella renoven convenis amb el Consell Comarcal del Garraf per la prestació dels serveis socials

  2 de febrer de 2018

  El Consell Comarcal del Garraf i els ajuntaments de Canyelles, Cubelles i Olivella van renovar ahir els convenis de col·laboració per a la prestació dels serveis socials bàsics i altres programes relatius al benestar social i les polítiques d’igualtat, segons el contracte programa del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya.

 • Roda de premsa a la Masia d'en Cabanyes

  El Consell Comarcal del Garraf i els ajuntaments d’Olivella, Canyelles i Cubelles mantenen l’aposta de treball conjunt pel foment de l’ocupació

  2 de febrer de 2018

  El Consell Comarcal del Garraf i els ajuntaments d’Olivella, Canyelles i Cubelles van signar ahir els convenis de col·laboració pel desplegament i gestió del programa Treball i Formació 2017-2018.

 • Lliurament del Premi al Consell Comarcal del Garraf

  Oberta la convocatòria del XIII Premi de Recerca per a la Pau de la Universitat de Barcelona

  30 de gener de 2018

  A través de la Fundació Solidaritat UB i l’Institut de Ciències de l’Educació, la Universitat de Barcelona ha convocat la XII edició del Premi de Recerca per a la Pau, per treballs de recerca de batxillerat que hagin estat realitzats per estudiants matriculats als centres educatius catalans durant el curs 2017-18 i que tractin alguna qüestió relacionada amb la cultura de pau.

Registres del 41 al 50 de 270
« Pàgina 5 »  [ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 27 ]

RSS 2.0