Consell Comarcal del Garraf

Logo del Consell Comarcal del Garraf
Logo del Consell Comarcal del Garraf

Notícies

 • Pacte per a l'Ocupació al Garraf

  Pacte per a l’Ocupació del Garraf: el compromís d’una acció comarcal per a la generació de llocs de treball

  1 d'agost de 2018

  La seu del Consell Comarcal del Garraf, la Masia d'en Cabanyes de Vilanova i la Geltrú, va acollir ahir dimarts, a la tarda, la signatura del Pacte per a l'Ocupació del Garraf 2018-2020. Aquest document pretén ser un full de ruta de les actuacions en l'àmbit de l'ocupació a la comarca en el període 2018-2020. Un acord marc que també funcionarà com a instrument de detecció de necessitats i de planificació de les actuacions formatives i ocupacionals en el territori. Aquesta eina de concert...

 • Rdp arts i natura festival 310718

  El Centre d’Interpretació del Romanticisme Manuel de Cabanyes presenta el cartell i el pre-programa d’Arts i Natura Festival

  31 de juliol de 2018

  S’ha presentat el cartell d’Arts i Natura Festival.  L’activitat que està acabant de preparar i perfilar el “ Centre d’Interpretació del Romanticisme Manuel de Cabanyes” que es tornarà a realitzar a la Masia d’en Cabanyes el proper 6 d’octubre.

 • Casals

  El Servei Comarcal de Joventut visita els casals de lleure del Garraf

  27 de juliol de 2018

  El Servei de Joventut del Consell Comarcal del Garraf ha realitzat, com cada estiu, el seguiment a les activitats d'educació en el lleure en què participen menors de 18 anys. En total, s'han visitat 15 casals d'estiu de la comarca: 3 a Cubelles, 2 a Sitges, 5 a Sant Pere de Ribes i 5 a Vilanova i la Geltrú.

 • Masia d'en Cabanyes

  La zona de pícnic del CIRMAC romandrà tancada el mes d’agost

  26 de juliol de 2018

  La zona de bosquet i pícnic de la Masia d’en Cabanyes romandrà tancada durant el mes d’agost. El dia 1 de setembre reprèn el seu horari habitual.
   
  Els divendres 10, 17, 24 i 31 d’agost podeu gaudir dels Capvespres a la zona enjardinada de la Masia d’en Cabanyes, amb una visita guiada al CIRMAC i copa de cava.
   
  Consulteu programació al web de la Masia d'en Cabanyes.

 • No puc esperar

  El Consell Comarcal del Garraf s’adhereix al projecte “No puc esperar!”

  24 de juliol de 2018

  El Consell Comarcal del Garraf s’ha adherit al projecte “No puc esperar!”, promogut per l’Associació de malalts de Crohn i Colitis Ulcerosa (ACCU Catalunya) i la Unitat de Malaltia Inflamatòria Intestinal (MII) de l’Hospital Doctor Josep Trueta de Girona.

 • Sessions de treball

  El Programa Ubicat impulsa la inserció laboral a Sitges, Cubelles, Canyelles i Olivella

  24 de juliol de 2018

  El Programa “Ubicat”, que compta amb la coordinació del Consell Comarcal del Garraf i la participació dels ajuntaments de Sitges, Cubelles, Canyelles i Olivella, fomenta la inserció laboral per a persones residents a aquests municipis.

 • Vela de salut

  El Traca participa en activitats d’oci juvenil durant l’estiu

  24 de juliol de 2018

  El Pla de prevenció de drogodependències “Traca” participa en diverses activitats juvenils a Cubelles, Canyelles i Olivella durant aquest estiu, fent propostes d’oci saludable i fomentant les conductes respectuoses i cíviques entre joves.

 • Oficina Comarcal d'Habitatge

  Es presenten prop de mil sol·licituds d’ajuts per al pagament del lloguer

  20 de juliol de 2018

  L’Oficina Comarcal d’Habitatge ha rebut 964 sol·licituds d’ajuts per al pagament del lloguer, durant la darrera convocatòria finalitzada el passat mes de juny. Aquesta xifra representa un augment de sol·licituds del 3,5 %, en relació a l’any 2017.
   
  De les sol·licituds rebudes, el 33% correspon a Vilanova i la Geltrú, el 37% a Sant Pere de Ribes, el 15% a Sitges, el 14% a Cubelles, el 0,5 % a Canyelles i el 0,5 % a Olivella.

 • Economat de Vilanova i la Geltrú

  El Garraf dona suport a més de 1.300 infants amb vulnerabilitat alimentària aquest estiu

  18 de juliol de 2018

  El Consell Comarcal del Garraf i els ajuntaments d’Olivella, Canyelles, Cubelles, Sitges, Sant Pere de Ribes i Vilanova i la Geltrú donen suport a més de 1.300 infants amb vulnerabilitat alimentària durant aquest estiu, per tal de garantir-los una alimentació saludable.

 • Ple ordinari Consell Comarcal del Garraf

  El Ple comarcal aprova el projecte d'inserció laboral "Impuls Jove"

  16 de juliol de 2018

  El ple del Consell Comarcal del Garraf, celebrat dijous passat a la Masia d’en Cabanyes, va aprovar per unanimitat el conveni pel desenvolupament del projecte d’inserció laboral “Impuls Jove” als municipis d’Olivella, Canyelles, Cubelles, Sant Pere de Ribes i Sitges.

Registres del 31 al 40 de 314
« Pàgina 4 »  [ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | ... | 32 ]

RSS 2.0