Consell Comarcal

Notícies

 • Cursos a Cubelles

  Nous cursos per a persones nouvingudes a Cubelles

  5 d'octubre de 2017

  En el marc del Servei de Primera Acollida, que gestiona el Consell Comarcal del Garraf, s’han programat a Cubelles dos cursos formatius per a persones nouvingudes. Del 27 al 30 de novembre es durà a terme el curs de coneixements laborals a través del qual es treballaran temes com el mercat de treball, el marc legal d’estrangeria i el paper dels sindicats, els drets i deures laborals i la recerca de feina, entre d’altres. L’altre curs, que tindrà lloc del 11 al 14 de desembre, tractarà...

 • Consell Comarcal del Garraf

  El Consell Comarcal del Garraf s’adhereix a la convocatòria d’aturada de país

  2 d'octubre de 2017

  Davant l’agressió de drets fonamentals dels catalans i les catalanes i com a resposta a les actuacions violentes i criminals dels cossos de la Guàrdia civil i la Policia Nacional que es van produir ahir a Catalunya, el Consell Comarcal del Garraf s'adhereix a la convocatòria d’”aturada de País” convocada per demà 3 d’octubre.

 • Avaluació riscos psicosocials

  S’inicia l’avaluació de riscos psicosocials de la plantilla del Consell Comarcal del Garraf

  27 de setembre de 2017

  El Consell Comarcal del Garraf realitza de manera periòdica reunions de treball  del Comitè de Seguretat i Salut (CSS). El comitè és integrat per representants dels treballadors i treballadores i represen­tants de la Direcció de forma paritària. Un dels seus objectius i funcions, com a CSS, es la de vetllar per les condicions de treball saludables al Consell Comarcal del Garraf, promovent quantes iniciatives siguin possibles per millorar les seves condicions de treball.

 • Convenis Any Cabanyes

  Es presenten els actes d'homenatge a Alexandre de Cabanyes

  26 de setembre de 2017

  L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i el Consell Comarcal del Garraf han proposat diversos actes per commemorar el 140è aniversari del naixement del pintor vilanoví Alexandre de Cabanyes, amb la voluntat d'homenatjar els pintors locals, en tant que representants del nostre passat històric i social. Així, es faran exposicions temporals en diferents seus de la ciutat, principalment al Museu Víctor Balaguer i a la Masia d'en Cabanyes, acompanyades de la publicació d'un catàleg.

 • Presentació Un dia en família

  Torna “Un dia en família, arts i natura festival”

  25 de setembre de 2017

  Un any més, la Masia d’en Cabanyes proposa Un dia en família, Arts i natura festival. Una jornada en la qual s’obren les portes de la Masia a la ciutadania amb activitats infantils i familiars, que apropen a descobrir la casa on va viure la família Cabanyes, la seva història i alhora gaudir d’aquest entorn privilegiat. Durant la jornada es podran conèixer les activitats que el Centre d’Interpretació del Romanticisme Manuel de Cabanyes ofereix al públic infantil i familiar durant tot...

 • Isidre Rosell, voluntari de Garraf Tallers

  Cubelles acollirà una jornada sobre voluntariat sènior i envelliment productiu

  20 de setembre de 2017

  El Consell Comarcal del Garraf i el Consell Consultiu de la Gent Gran organitzen la jornada “Voluntariat Sènior. Envelliment Productiu”, el dijous 19 d’octubre de 9:30h a 12h al Centre Social de Cubelles.

 • Consell d'Alcaldies

  Es reprenen els Consells d’Alcaldies del Consell Comarcal del Garraf

  18 de setembre de 2017

  Divendres passat es va dur a terme una reunió del Consell d’Alcaldies del Garraf a la Masia d’en Cabanyes, amb la participació de Meritxell Budó, vicepresidenta quarta de la Diputació de Barcelona. Budó va presentar als alcaldes i alcaldesses les principals línies d’actuació i inversions de la Diputació de Barcelona en matèria d’atenció a les persones a la comarca, en els àmbits de Benestar Social, Salut Pública, Consum, i Igualtat i Ciutadania. Es tracta d’una sèrie de programes...

 • Jornada Sanitat al Garraf. Abril de 2016

  Els serveis sanitaris d’atenció primària a debat

  13 de setembre de 2017

  El Consell Comarcal del Garraf i el Consell Consultiu de la Gent Gran organitzen una jornada sobre els serveis sanitaris d’atenció primària de la comarca, el dijous 5 d’octubre de 10h a 12h a la seu de la Plataforma de Serveis a les Persones, a Vilanova i la Geltrú.

 • Beques menjador

  S'ha publicat la resolució dels ajuts de menjador escolar

  5 de setembre de 2017

  Ja està publicada la resolució dels ajuts de menjador escolar no obligatori per al curs 2017-2018. Les llistes estan organitzades per centres educatius, número d’expedient i identificació de l’alumne/a (IDALU).

 • Masia d'en Cabanyes

  Horaris d’agost a la Masia d'en Cabanyes

  28 de juliol de 2017

  El Centre d’Interpretació del Romanticisme Manuel de Cabanyes modifica el seu horari habitual durant el mes d’agost. Així doncs, els divendres 11, 18 i 25 d’agost els jardins de la masia s’obren a la ciutadania per gaudir de l’activitat dels “Capvespres al museu” una visita guiada al Centre d’Interpretació del Romanticisme Manuel de Cabanyes (CIRMAC) que permetrà descobrir les estances i la col·lecció artística del segle XIX. Després de la visita, les persones assistents podran...

Registres del 31 al 40 de 232
« Pàgina 4 »  [ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | ... | 24 ]

RSS 2.0