Consell Comarcal

Notícies

 • Roda de premsa presentació tiquets museus

  Es presenta el tiquet de museus de Vilanova i la Geltrú

  25 d'abril de 2017

  El proper 18 de maig, Dia Internacional dels Museus, es posa en marxa el tiquet de museus de Vilanova i la Geltrú. Es dirà "ticketmuseusvng", i tindrà un format de carnet que permetrà l'entrada a tots els museus de la ciutat pel preu reduït de 10 euros. Tindrà una validesa de 6 mesos des de la seva adquisició, i es podrà adquirir a tots els museus de la ciutat i a les oficines de turisme de Vilanova i la Geltrú.

 • Manuel de Cabanyes. Poesies essencials

  Es presenta el llibre Manuel de Cabanyes poemes essencials. Selecció, traducció i comentaris d’Oriol Pi de Cabanyes

  19 d'abril de 2017

  Aquest cap de setmana la Masia d’en Cabanyes acull els actes entorn a la Diada de Sant Jordi que començarà dissabte 22 d’abril a les 12 del migdia amb la presentació del llibre “Manuel de Cabanyes, poemes essencials. Selecció, traducció i comentaris d'Oriol Pi de Cabanyes” editat pel Consell Comarcal del Garraf a cura d’El Cep i la Nansa Edicions.

 • Estand a la fira zona-e

  El Consell Comarcal del Garraf participa a la Fira Zona-E

  19 d'abril de 2017

  El Consell Comarcal del Garraf participa a la fira comarcal d'ensenyaments post obligatoris Zona-E que se celebra a la Plaça de Soler i Carbonell de Vilanova i la Geltrú els dies 19 i 20 d’abril.
   
  A la fira participen els diferents centres educatius i formatius del Garraf i el Baix Penedès, organismes, entitats i serveis relacionats amb l'àmbit educatiu.

 • Signatura convenis ocupació

  El Consell Comarcal i els ajuntaments del Garraf es comprometen a inserir 55 persones de més de 30 anys

  12 d'abril de 2017

   
  Divendres passat es van signar els convenis de col·laboració entre el Consell Comarcal del Garraf i els ajuntaments de Sitges, Sant Pere de Ribes, Cubelles, Canyelles i Olivella pel desenvolupament del Programa 30 Plus per a la inserció de persones desocupades de 30  i més. Aquest programa, finançat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, busca facilitar la reincorporació de 55 persones de 30 anys i més al món laboral. En l’acte de signatura hi van participar Glòria Garcia,...

 • Participants al Consell d'Alcaldies

  El diputat de turisme Miquel Forns, convidat al consell d’alcaldies del Garraf

  10 d'abril de 2017

  Divendres passat es va dur a terme a la Masia d’en Cabanyes una sessió del Consell d’Alcaldies, que va comptar amb la participació de Miquel Forns, diputat delegat de turisme de la Diputació de Barcelona i alcalde de Sitges.
   
  En aquesta ocasió es van debatre diversos temes relacionats amb la promoció turística comarcal; el projecte “Cultura, patrimoni i natura” i el projecte d’inclusió de persones amb discapacitat intel·lectual “Timol”.

 • Sessió de treball

  Noves sessions de participació per a la redacció de la Carta dels Paisatges

  10 d'abril de 2017

  Dijous passat es van celebrar dues noves sessions de participació de la redacció de la Carta dels Paisatges de la comarca. Durant aquestes sessions es va validar la diagnosi, realitzada a partir dels àmbits físics, de la presència de vegetació, l’activitat humana, així com dels espais protegits per normativa. D’aquesta diagnosi s’ha conclòs la distribució del territori en 9 àmbits de paisatge. Si bé inicialment es van proposar 8 àmbits, després de les primeres sessions de participació,...

 • Cloenda Joves per l'Ocupació

  Finalitza la formació del programa Joves per l’Ocupació a Port Ginesta de Sitges

  5 d'abril de 2017

  Avui ha tingut lloc l’acte de cloenda de la part formativa del programa Joves per l’Ocupació que gestiona el Consell Comarcal del Garraf. Per segon any consecutiu, aquest programa de formació i inserció laboral per a 15 joves, de 16 a 24 anys inscrits a Garantia Juvenil, s’ha enfocat al sector de serveis i manteniment en instal·lacions portuàries.  
   
  L’acte s’ha dut a terme a les instal·lacions de Port Ginesta i ha permès copsar, de primera mà, una part de les habilitats i...

 • Reunió al consell comarcal

  El consell comarcal comença a planificar l’execució del projecte “Garraf: camins, patrimoni i natura"

  31 de març de 2017

  El Consell Comarcal del Garraf va acollir ahir una primera trobada entre representants tècnics i polítics de tots els ajuntaments, conjuntament amb Node Garraf, per començar a planificar les accions que s’executaran els propers anys en el marc del projecte “Garraf: camins, patrimoni i natura”.

 • Treballador

  55 llocs de treball per persones majors de 30 anys

  28 de març de 2017

  El Consell Comarcal del Garraf gestiona el Programa “30 Plus” amb la col·laboració dels ajuntaments de Canyelles, Cubelles, Olivella, Sant Pere de Ribes i Sitges, amb l’objectiu facilitar la incorporació de 55 persones en atur, de 30 anys i més, a les empreses del territori.

 • Fem ocupació per joves

  10 joves del Garraf es preparen per treballar a l’hostaleria

  28 de març de 2017

  10 joves del Garraf que es preparen per treballar a l’hostaleria com a ajudants de cambrer en el marc del programa Fem Ocupació per a Joves, han rebut avui la visita de la presidenta del Consell Comarcal, Glòria García; l’alcalde de Sitges, Miquel Forns i la regidora d’ocupació de Sitges, Aurora Carbonell.

Registres del 31 al 40 de 199
« Pàgina 4 »  [ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | ... | 20 ]

RSS 2.0