Consell Comarcal del Garraf

Logo del Consell Comarcal del Garraf
Logo del Consell Comarcal del Garraf

Notícies

 • Roda de premsa

  L’Arxiu Comarcal del Garraf digitalitza el fons fotogràfic d’Alexandre de Cabanyes

  4 de desembre de 2015

  El Consell Comarcal del Garraf ha fet encàrrec a  l’Arxiu Comarcal del Garraf del  tractament arxivístic del fons fotogràfic d’Alexandre de Cabanyes. Es tracta de més de 700 imatges que il·lustren el relat cultural social i personal del pintor Alexandre de Cabanyes, que va viure a la Masia d’en Cabanyes fins l’any 1972 i, que han estat conservades a l’arxiu de la Masia fins ara. La proposta i el treball compartit amb l’Arxiu Comarcal del Garraf ha de permetre que les imatges fotogràfiques...

 • Roda de premsa

  55 persones de la comarca han millorat la seva situació laboral gràcies a diversos programes d'ocupació.

  4 de desembre de 2015

  El Consell Comarcal i els ajuntaments del Garraf gestionen diferents incitatives que busquen millorar l’ocupabilitat de les persones en situació d’atur, així com fomentar la formació i la contractació per a persones joves.

 • 1er Congrés Dones d'Empresa

  Neàpolis acollirà el 1r Congrés de Dones d’Empresa

  1 de desembre de 2015

  Neàpolis, a Vilanova i la Geltrú, acollirà el 1r Congrés de Dones d’Empresa, previst per divendres 11 i dissabte 12 de desembre.
   
  L'objectiu principal d'aquest primer Congrés és la posada al dia de les diferents àrees de l'empresa, però tindrà una peculiaritat que el fa pioner a tot l'estat: les ponents seran, totes elles, dones líders en el sector que tracten.

 • Condol

  El Consell Comarcal del Garraf vol expressar el seu condol per la mort del senyor Juli Veciana i Ruiz

  30 de novembre de 2015

  El Consell Comarcal del Garraf vol expressar el seu condol per la mort del senyor Juli Veciana i Ruiz, que va ser alcalde del municipi d’Olivella des de juny 2003 fins a juny 2005 i conseller comarcal des de l’any 1999 fins al 2011.


  El president del Consell Comarcal del Garraf, els consellers i conselleres i tots els treballadors i treballadores del Consell volen fer arribar el seu sincer condol a la família i amics del senyor Veciana.

 • Ple Comarcal

  S’atorgaran 1.743 beques de menjador al Garraf

  25 de novembre de 2015

  Dijous passat, el ple del Consell Comarcal del Garraf va aprovar per unanimitat la proposta d’adjudicació dels ajuts definitius de menjador escolar per aquest curs, que contempla l’atorgament de 1.743 beques d’un total de 2.134 sol·licituds rebudes. Després de la revisió de les reclamacions i de les sol·licituds presentades fora de termini, s’ha proposat l’adjudicació de 303 ajuts del 30%, 914 del 50% i 526 del 100%. En relació al curs passat, la demanda d’ajuts ha augmentat en...

 • Cartell 25N

  El Consell Comarcal del Garraf s’adhereix al manifest institucional del Dia internacional per a l’eliminació de la violència vers les dones

  25 de novembre de 2015

  El Consell Comarcal del Garraf es va adherir al manifest institucional del Dia internacional per a l’eliminació de la violència vers les dones. Durant el ple comarcal, celebrat dijous passat, consellers i conselleres dels diferents partits polítics van fer lectura compartida d’aquest manifest, consensuat entre la Generalitat de Catalunya, les diputacions provincials i les associacions municipalistes.

 • Presentació estudi

  El Garraf tindrà un estudi de les seves urbanitzacions

  23 de novembre de 2015

  Divendres passat es va presentar a la premsa l’inici de l’estudi sobre les urbanitzacions de baixa densitat de la comarca, un document que serà elaborat per la Diputació de Barcelona, amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya i que inclourà anàlisi i diagnosi d’aquesta problemàtica, així com formulació d’estratègies i actuació per la planificació de polítiques d’habitatge.
   
  La iniciativa de realitzar aquest estudi va sorgir del Consell Comarcal del Garraf,...

 • Curs coneixements de la societat catalana

  S’inicia a Cubelles el Curs de coneixement de la societat catalana

  23 de novembre de 2015

  Avui s’ha iniciat a Cubelles el curs de coneixement de la societat catalana, amb un grup de persones procedents de diversos països i majoritàriament residents a Cubelles.
   
  Els alumnes han participat en una visita guiada per la ciutat, amb la presència de l'alcaldessa de Cubelles, Rosa Fonoll, i, posteriorment, han començat la formació al Centre Violeta.

 • Signatura del conveni de Garantía Juvenil

  185 joves de Sant Pere de Ribes, Sitges, Cubelles, Canyelles i Olivella es beneficien del sistema de Garantia Juvenil.

  20 de novembre de 2015

  Ahir a la Masia d’en Cabanyes es va signar el conveni entre el Consell Comarcal del Garraf i els ajuntaments de Sant Pere de Ribes, Sitges, Cubelles, Canyelles i Olivella, pel desenvolupament del Sistema de Garantia Juvenil, una iniciativa d’àmbit europeu que pretén garantir que joves d’entre 16 i 30 anys,  que no treballen ni estudien, rebin una oferta d’ocupació, formació, pràctiques o suport en emprenedoria, en un termini de 4 mesos.

 • Visita consellera de Governació

  La consellera de governació, Meritxell Borràs, visita el Consell Comarcal del Garraf

  19 de novembre de 2015

  La consellera de governació, Meritxell Borràs, va visitar ahir el Consell Comarcal del Garraf, per tal d’intercanviar impressions amb el seu president, Gerard Figueras. A la reunió, celebrada a la Masia d’en Cabanyes, també hi van assistir els consellers comarcals Noemí Cuadra, Xavier Grau i Lluís Giralt, així com el secretari de cooperació i coordinació de les administracions locals, Joaquim Ferrer.
   
  Després de la reunió, la consellera Borràs va comentar que “les impressions...

Registres del 331 al 340 de 370
« Pàgina 34 »  [ 1 | ... | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 ]

RSS 2.0