Consell Comarcal del Garraf

Logo del Consell Comarcal del Garraf
Logo del Consell Comarcal del Garraf

Notícies

 • Reunió consells comarcals

  Els consells comarcals de la demarcació de Barcelona es reivindiquen i demanen un finançament més just

  26 d'octubre de 2015

  Els presidents i gerents dels consells comarcals de la demarcació de Barcelona es van reunir dijous passat a la seu del Consell Comarcal del Vallès Occidental. Durant la trobada van manifestar que els uneix la voluntat de constituir-se com a grup de treball per avançar i reivindicar el paper dels consells comarcals a Catalunya. A la trobada hi van assistir presidents i gerents dels Consells comarcals de l’Alt Penedès, l’Anoia, el Bages, el Baix Llobregat, el Barcelonès, el Garraf, el Maresme,...

 • Cubelles

  Noves senyalitzacions de passejades pels municipis del Garraf

  23 d'octubre de 2015

   
  Recentment es va iniciar la col·locació de les noves senyalitzacions de les passejades als municipis de Canyelles, Cubelles, Olivella, Sant Pere de Ribes i Vilanova i la Geltrú. Aquest projecte forma part del Pla comarcal de dinamització de patrimoni, que coordina el Consell Comarcal del Garraf.

 • Lliurament de les carpes

  El Garraf rep 27 carpes de la Diputació per a la dinamització econòmica del territori

  23 d'octubre de 2015

  Amb l'objectiu de dinamitzar l'activitat econòmica i comercial de la demarcació, la presidenta de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa, acompanyada del vicepresident primer i responsable de l'Àrea de Desenvolupament Econòmic Local, Marc Castells, va lliurar dilluns passat més de 300 carpes als consells comarcals de l'Anoia, Alt Penedès, Bages, Berguedà, Osona, Vallès Oriental i Occidental, el Maresme, Baix Llobregat, Garraf i Moianès.

 • Espai Goya

  La presidenta de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa, inaugurarà l’Espai Goya.

  16 d'octubre de 2015

  Mercè Conesa i Pagès, presidenta de la Diputació de Barcelona, inaugurarà l’Espai Goya del Centre d’Interpretació del Romanticisme Manuel de Cabanyes, en companyia de Gerard Figueras i Albà, president del Consell Comarcal del Garraf, en un acte que tindrà lloc el divendres 23 d’octubre, a la Sala Alexandre de la Masia d’en Cabanyes a Vilanova i la Geltrú, a partir de les 18h.

 • Gerard Figueras i Miquel Forns

  El diputat provincial de turisme es reuneix amb el president del Consell Comarcal del Garraf

  13 d'octubre de 2015

  Miquel Forns, diputat provincial de turisme i alcalde de Sitges es va reunir divendres passat amb Gerard Figueres, president del Consell Comarcal del Garraf, a la Masia d’en Cabanyes. Durant la trobada es van intercanviar impressions sobre els programes que desenvolupa l’ens comarcal amb el suport de la Diputació de Barcelona i també sobre aspectes de futur de la comarca.

 • Expres.cat

  Avui entren en servei els tres nous busos exprés.cat del corredor del Garraf

  1 d'octubre de 2015

  El Departament de Territori i Sostenibilitat posa en funcionament avui,  1 d’octubre, les tres noves línies de bus exprés que circularan pel corredor del Garraf. Són l’e14:Barcelona-Sant Pere de Ribes; l’e15:Barcelona-Vilanova i la Geltrú; i l’e16:Barcelona-Sitges. Oferiran, en conjunt, 112 noves expedicions diàries, de dilluns a divendres feiners, el que suposa increments d’entre el 66% i el 286% respecte els serveis actuals. La posada en marxa d’aquestes tres línies de bus exprés,...

 • Roda de premsa a la Masia d'en Cabanyes

  La Masia d’en Cabanyes obre la porta a les famílies: tallers, contes i creativitat.

  29 de setembre de 2015

  “Un dia en família als jardins de la Masia d’en Cabanyes” és el nom d’una de les propostes del Centre d’Interpretació del Romanticisme Manuel de Cabanyes (CIRMAC) per les Jornades Europees de Patrimoni que se celebraran els dies 9, 10, 11 i 12 d’octubre a tot Catalunya, amb una variada programació d’activitats que posen en valor el patrimoni cultural.

 • Festa de la tardor

  1ª Festa de la Tardor del Tegar a la Masia d'en Cabanyes

  23 de setembre de 2015

  L’Associació Pares Tegar pro discapacitats del Garraf organitza la 1ª Festa de la Tardor, el proper diumenge 4 d’octubre, a la Masia d’en Cabanyes de Vilanova i la Geltrú. 
   
  L’acte, que està adreçat a totes les persones usuàries del Tegar i les seves famílies, inclou paellada i ball amb Dj.

 • Ple ordinari del CCG

  El ple comarcal aposta per la continuïtat dels programes de foment de l’ocupació.

  23 de setembre de 2015

  El ple del Consell Comarcal, celebrat dijous passat, va aprovar per unanimitat les sol·licituds al Servei d’Ocupació de la Generalitat de Catalunya del Programa de Formació i Treball 2015, per a la millora de qualificació professional de les persones en situació d’atur dels municipis de menys de 20.000 habitants. Les sol·licituds presentades proposen desenvolupar un programa ocupacional per 10 persones de 45 anys o més, en situació d’atur i residents als municipis de Canyelles i Olivella...

 • Roda de premsa

  El Consell Comarcal proposa atorgar 1.218 beques de menjador aquest curs.

  22 de setembre de 2015

   
  El ple de Consell Comarcal del Garraf va aprovar, dijous passat, la proposta provisional de beques de menjador pel curs 2015-2016, després d’analitzar les 1.896 sol·licituds rebudes durant la convocatòria que va finalitzar el passat mes de maig.

Registres del 291 al 300 de 314
« Pàgina 30 »  [ 1 | ... | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 ]

RSS 2.0