Consell Comarcal

Notícies

 • Ple extraordinari CCG

  S'aprova adhesió del Consell Comarcal del Garraf al Consorci Sanitari de l’Alt Penedès i Garraf.

  9 de novembre de 2017

  El Ple del Consell Comarcal del Garraf, celebrat avui en sessió extraordinària, ha aprovat la proposta d’adhesió al Consorci Sanitari de l’Alt Penedès i Garraf (CSAPG), producte de la fusió del Consorci Sanitari del Garraf i el Consorci Sanitari de l’Alt Penedès.

 • Reunió a NODE Garraf

  El Consell Comarcal del Garraf presenta els seus projectes estratègics a Node Garraf.

  6 de novembre de 2017

  En el marc d’una sessió de treball amb ajuntaments i agents econòmics i socials de la comarca, el Consell Comarcal del Garraf va presentar el dia 3 de novembre els projectes estratègics que està treballant actualment, i que compten amb el suport del programa FEDER de la Unió Europea.

 • Presentació del conte "Jo mai, mai..."

  Un conte publicat pel Consell Comarcal del Garraf ajuda a treballar la prevenció de riscos amb joves.

  3 de novembre de 2017

  Dijous passat es va presentar a la Masia d’en Cabanyes el conte “Jo mai, mai...”, un llibre editat pel Consell Comarcal del Garraf, amb el suport de la Diputació de Barcelona. El llibre està adreçat a nois i noies de 3er d’ESO, per a ajudar a reflexionar sobre temes com la sexualitat, l’afectivitat, les drogues legals i il·legals, la presa de decisions, els estereotips, la tolerància, el respecte, el bon ús de les xarxes socials, etc.

 • Jornada Pensions a debat

  El Consell Comarcal del Garraf organitza la jornada “Les pensions a debat”.

  31 d'octubre de 2017

  El Consell Comarcal del Garraf organitza la jornada “Les pensions a debat” amb la finalitat de conèixer la situació actual de les pensions i els reptes a assolir per tal de garantir-les en el futur.

 • Roda de premsa

  Augmenten les sol·licituds de beques menjador per al curs 2017-2018

  26 d'octubre de 2017

  Durant la convocatòria de beques menjador per a aquest curs, el Consell Comarcal del Garraf va rebre 2.231 sol·licituds, 250 més que el curs passat. La consellera presidenta de l’àrea de serveis a les persones, Noemí Cuadra, va afirmar en roda de premsa que “cada curs tenim més sol·licituds, perquè s’incrementa el número de famílies que viuen en condicions que no són les òptimes” i va ressaltar que “està costant molt sortir de la crisi, malgrat que des d’alguns sectors es...

 • Roda de premsa

  S'encarrega un estudi sobre l'impacte de l’autopista C-32 a la comarca

  26 d'octubre de 2017

  El Consell Comarcal del Garraf ha encarregat l’elaboració d’un estudi sobre l’impacte de la presència dels peatges a l’autopista C-32 en la competitivitat de la comarca. L’estudi, subvencionat per la Diputació de Barcelona, porta per títol “Efectes i impactes territorials i la competitivitat de l’autopista C-32” i s’ha adjudicat a l’empresa MCRIT, SL que ha complert amb els objectius de la licitació.

 • Representants polítics i equip tècnic del Programa 30 Plus

  55 persones accedeixen al mercat laboral a través del programa 30 Plus

  24 d'octubre de 2017

  55 persones han entrat al mercat laboral, gràcies al Programa 30 Plus, subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i coordinat pel Consell Comarcal del Garraf, amb la participació dels ajuntaments de Sant Pere de Ribes, Sitges, Cubelles, Canyelles i Olivella. L’objectiu d’aquest programa és afavorir la inserció laboral de 55 persones de 30 anys i més, en situació d’atur i amb baix nivell formatiu, proporcionant-los la formació i competències necessàries per ocupar un...

 • Ple ordinari CCG

  El Ple comarcal aprova els ajuts de menjador escolar pel curs 2017-2018

  23 d'octubre de 2017

  El ple del Consell Comarcal del Garraf, celebrat dijous passat a la Masia d’en Cabanyes, es va iniciar amb la lectura, per part de la presidenta Glòria García Prieto, del Manifest de la Taula per la Democràcia, a través del qual s’expressa el rebuig al empresonament dels presidents d’Òmnium Cultural i de l’Assemblea Nacional Catalana i es reclama la seva llibertat immediata.

 • Jornada serveis sanitaris d'atenció primària

  Bona acollida a la jornada sobre els serveis sanitaris d’atenció primària

  11 d'octubre de 2017

  Prop de trenta persones van participar dijous passat a la jornada “Serveis sanitaris d’atenció primària”, organitzada pel Consell Comarcal del Garraf i el Consell Consultiu de la Gent Gran, amb l’objectiu de conèixer l’estat, l’organització i el funcionament dels serveis d’atenció primària i el treball dels professionals.

 • Curs de teatre social

  Nou curs teatre social i cultura de pau per a joves

  5 d'octubre de 2017

  El Consell Comarcal del Garraf organitza un nou curs de teatre social i cultura de pau per a joves. Es tracta d’una proposta que combina formació bàsica en tècniques teatrals i conceptes de cultura de pau, com a eines per a desenvolupar habilitats expressives pròpies i, a la vegada, com a instruments per a l’anàlisi dels conflictes.

Registres del 21 al 30 de 232
« Pàgina 3 »  [ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | ... | 24 ]

RSS 2.0