Consell Comarcal del Garraf

Notícies

 • Consell Comarcal del Garraf

  El 7 de maig s’obre la convocatòria per sol·licitar ajuts de menjador i de transport escolar

  27 d'abril de 2018

  El dilluns 7 de maig s’obre el termini per a sol·licitar ajuts de menjador escolar, ajuts individuals de desplaçament i servei de transport escolar, per a l’alumnat d’educació infantil, primària i secundària matriculats en centres educatius de la comarca del Garraf. Les persones que vulguin ser ateses a les oficines del Consell Comarcal del Garraf han de sol·licitar cita prèvia  aquí.

 • Representants d'institucions i entitats que participen al projecte

  S’aprova el projecte “Envelliment actiu i saludable i dependència”, amb finançament FEDER

  26 d'abril de 2018

  El Departament de Governació, Administracions Públiques i Habitatge de la Generalitat de Catalunya ha publicat avui la resolució d’aprovació definitiva del projecte “Envelliment actiu i saludable i dependència”, que busca millorar la qualitat de vida de les persones amb dependència a través de l’aplicació de les noves tecnologies. Segons la resolució, es podran desenvolupar les cinc actuacions incloses al projecte.

 • Fira Zona E

  El Consell Comarcal del Garraf participa a la Fira “Zona E”

  25 d'abril de 2018

  El Consell Comarcal del Garraf participa a la Fira d'Ensenyament Postobligatori del Garraf “Zona E”, que se celebra a la Plaça de Soler i Carbonell de Vilanova i la Geltrú els dies 25 i 26 d’abril. A la fira participen els diferents centres educatius i formatius del Garraf i el Baix Penedès, així com organismes, entitats i serveis relacionats amb l'àmbit educatiu
   
  L’objectiu de la Fira Zona E és donar a conèixer als nois i noies que estan cursant Educació Secundària Obligatòria...

 • Jornada habitatge i gent gran

  La gent gran del Garraf debat sobre les problemàtiques en l’àmbit de l’habitatge

  24 d'abril de 2018

  Dimecres passat, el Consell Comarcal del Garraf va organitzar una jornada per a analitzar les problemàtiques que afecten la gent gran en l’àmbit de l’habitatge. Francisca Carrasquilla, consellera comarcal de gent gran, va donar la benvinguda a les persones assistents i va recordar que durant els darrers anys s’han fet diverses activitats per reflexionar al voltant dels temes que més preocupen a aquest col·lectiu com les pensions, els maltractaments o els serveis sanitaris, entre d’altres.
   
  Tot...

 • Homenatge a Josep Ramon Fuentes

  Es reedita la publicació “Quaderns del camp” en memòria de l’educador vilanoví Josep Ramon Fuentes

  18 d'abril de 2018

  El Consell Comarcal del Garraf col·labora amb el Centre de Recursos Pedagògics del Garraf (CRP Garraf) en la reedició del llibret "Quaderns de camps", en memòria de l’educador vilanoví Josep Ramon Fuentes, que va morir el 4 de juliol de 2017 després d’una llarga malaltia.

 • Sant Jordi a la Masia d'en Cabanyes

  La Masia d’en Cabanyes acull aquest cap de setmana l’acte de Sant Jordi

  18 d'abril de 2018

  Un any més el Centre d’Interpretació del Romanticisme Manuel de Cabanyes (CIRMAC) - Masia d’en Cabanyes, commemora la Diada de Sant Jordi amb un  homenatge a la poesia. Enguany, l’acte se celebrarà diumenge 22 d’abril a partir de les 11 del matí als Jardins de la Masia amb la VII lectura compartida i encadenada. Homenatge a la poesia, Manuel de Cabanyes. 
   
  També es farà un homenatge a Maria Aurèlia Capmany, coincidint amb el centenari del seu naixement. La presentació de la...

 • Obra de teatre "Casa"

  370 persones assisteixen a l’estrena de l’acció teatral “Casa” sobre les causes del refugi

  11 d'abril de 2018

  370 persones van assistir divendres passat a l’estrena de l’acció teatral “Casa”, creada per joves del Garraf, amb la coordinació del Tracart - Aula d'activitats teatrals, en el marc del projecte de Teatre Social que impulsa el Consell Comarcal del Garraf amb el suport de la Diputació de Barcelona.

 • Presidenta del Consell Comarcal i Alcaldessa de Canyelles, acompanyades per responsables de la campanya

  Eix Diari atorga un premi al Consell Comarcal del Garraf per la campanya “Jo miro la festa amb respecte, i tu?”

  9 d'abril de 2018

  Dissabte passat es van lliurar al Castell de Cubelles els Premis Carnestoltes Digitals que atorga l’Eix Diari per promocionar i posar en valor la festa més participativa i multitudinària del Penedès.
   
  En el marc d’aquest certamen, es va premiar la campanya “Jo miro la festa amb respecte, i tu?” creada des del Pla de Prevenció de Drogodependències TRACA, gestionat pel Consell Comarcal del Garraf i els ajuntaments de Canyelles, Cubelles i Olivella.

 • Curs competències

  El Consell Comarcal del Garraf organitza un curs sobre inserció laboral en joves

  5 d'abril de 2018

  Avui a la Masia d’en Cabanyes s’ha iniciat el curs "L'ocupabilitat per competències en els processos adreçats a joves", amb l’assistència de personal tècnic de les àrees d’Ocupació i de Joventut dels ajuntaments del Garraf, que treballen la inserció sociolaboral en joves.

 • Trobada presidenta amb persones contractades

  Dotze persones s’han incorporat al Consell Comarcal del Garraf a través dels programes del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya

  4 d'abril de 2018

  Dotze persones s’han incorporat recentment al Consell Comarcal del Garraf a través de diversos programes del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya. La presidenta de l’ens comarcal, Glòria García Prieto, s’ha reunit avui amb les persones que participen en aquests programes, que es desenvolupen de forma concertada amb els ajuntaments del Garraf.

Registres del 21 al 30 de 270
« Pàgina 3 »  [ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | ... | 27 ]

RSS 2.0