Consell Comarcal

Notícies

 • Roda de premsa

  Aprovat pressupost del Consell Comarcal del Garraf, amb una clara aposta per les polítiques socials

  22 de febrer de 2017

  Durant la sessió plenària de dijous passat es va aprovar el pressupost del Consell Comarcal del Garraf de 2017, per un total de 4.223.179,42€, un 14,31% més que l’any passat. Aquest pressupost representa la continuïtat de les polítiques socials, amb una clara aposta per les accions i serveis que donen suport a la ciutadania.

 • Roda de premsa

  Augmenten les atencions a la ciutadania de l’Oficina Comarcal d’Habitatge durant el 2016

  17 de febrer de 2017

  Durant l’any 2016 van augmentar les atencions a la ciutadania de l’Oficina Comarcal d’Habitatge, creada pel Consell Comarcal del Garraf fa 25 anys per gestionar al territori els serveis i ajuts que en aquest àmbit ofereix la Generalitat de Catalunya. En total es van atendre 10.550 sol·licituds d’informació i assessorament, i gestions d’ajuts i serveis. Aquesta xifra representa un augment del 15% en relació a l’any 2015, en què es van fer 9.276 atencions.

 • Fons Alexandre de Cabanyes

  Finalitzen els treballs de tractament arxivístic del fons fotogràfic d’Alexandre de Cabanyes de la Masia d’en Cabanyes

  14 de febrer de 2017

   
  En el marc d’aquest treball, al desembre de 2015 el Consell Comarcal del Garraf va dipositar el fons fotogràfic del pintor Alexandre de Cabanyes a l’Arxiu Comarcal del Garraf perquè fes un tractament arxivístic (des de la classificació i digitalització fins a una descripció acurada) de 723 imatges. Aquest material va tenir una primera classificació a càrrec de Mònica Rovira.

 • Consell d'alcaldies

  El Consell d’Alcaldies del Garraf debat sobre desenvolupament econòmic de la comarca amb el diputat de la Diputació de Barcelona Marc Castells

  14 de febrer de 2017

  Divendres passat, 10 de febrer, es va dur a terme una reunió del Consell d’Alcaldies a la Masia d’en Cabanyes. En aquesta ocasió, la reunió va comptar amb la participació de Marc Castells, vicepresident segon de la Diputació de Barcelona i president delegat de l’àrea de desenvolupament local; Neus Lloveras, alcaldessa de Vilanova i la Geltrú; Abigail Garrido, alcaldessa de Sant Pere de Ribes; Miquel Forns, alcalde de Sitges; Rosa Fonoll, alcaldessa de Cubelles; Rosa Huguet, alcaldessa...

 • Jornada Territori a Debat

  Les urbanitzacions de baixa densitat i la nova Llei de Territori de Catalunya centren la jornada “Territori a debat”

  7 de febrer de 2017

  Dijous passat es va celebrar a la Masia d’en Cabanyes la jornada “Territori a debat: Necessitats i oportunitats territorials del Garraf”. La jornada va comptar amb la participació de Josep Ramon Mut, Diputat Delegat d’Urbanisme i Habitatge de la Diputació de Barcelona, que va presentar l’Estudi sobre la problemàtica residencial a les urbanitzacions de baixa densitat, i d’Agustí Serra, Director General d’Ordenació del Territori i Urbanisme de la Generalitat de Catalunya, que va...

 • XII Premi de Recerca per a la Pau

  Oberta la convocatòria del XII Premi de Recerca per a la Pau de la Universitat de Barcelona

  30 de gener de 2017

  A través de la Fundació Solidaritat UB i l’Institut de Ciències de l’Educació, la Universitat de Barcelona ha convocat la XII edició del Premi de Recerca per a la Pau, per treballs de recerca de batxillerat que hagin estat realitzats per estudiants matriculats als centres educatius catalans durant el curs 2016-17 i que tractin alguna qüestió relacionada amb la cultura de pau.

 • Presidenta CCG i Joves en pràctiques

  Sis joves d’entre 22 i 29 anys fan pràctiques al Consell Comarcal del Garraf

  27 de gener de 2017

  Sis joves, d’entre 22 i 29 anys i beneficiaris de Garantia Juvenil, van ser contractats pel Consell Comarcal del Garraf el passat mes de novembre per realitzar pràctiques laborals en diferents àmbits d’actuació: gestió administrativa, administració electrònica, atenció a persones en situació de dependència i integració social. Aquesta contractació és fruit d’una subvenció del Servei d’Ocupació de Catalunya, dins el programa Joves en Pràctiques. També es preveu la contractació...

 • Jamal. Campament Refugiats Jordània © David González

  Disponible el recull de ponències de la jornada “Dret d’asil, què podem fer-hi des del Garraf?”

  27 de gener de 2017

  Ja està disponible, en format digital, el recull de ponències de la jornada ‘Dret d’asil, què podem fer-hi des del Garraf?’, organitzada pel Consell Comarcal del Garraf amb el suport de la Diputació de Barcelona, l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i l’Escola Politècnica Superior d’Enginyeria de Vilanova i la Geltrú, el passat mes d’octubre, en el marc de la 10ª Setmana Garraf per la Pau.

 • Sessió de treball a la Masia d'en Cabanyes

  El Consell Comarcal del Garraf organitza la jornada: “Territori a debat, necessitats i oportunitats territorials del Garraf”

  11 de gener de 2017

  El proper 2 de febrer tindrà lloc la jornada “Territori a debat, necessitats i oportunitats territorials del Garraf” que organitza el Consell Comarcal del Garraf. Durant la jornada, que comptarà amb la participació d’Agustí Serra, Director General d’Ordenació del Territori i Urbanisme de la Generalitat de Catalunya, es presentarà la nova Llei de Territori a Catalunya i l’Estudi sobre la problemàtica residencial a les urbanitzacions de baixa densitat.

 • Masia d'en Cabanyes

  La Masia d'en Cabanyes romandrà tancada durant les festes de Nadal

  21 de desembre de 2016

  La Masia d’en Cabanyes romandrà tancada al públic durant les festes de Nadal, des del 24 de desembre i fins el 8 de gener. Durant aquests dies es podran concertar visites de grups.

Registres del 21 al 30 de 179
« Pàgina 3 »  [ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | ... | 18 ]

RSS 2.0