Consell Comarcal del Garraf

Logo del Consell Comarcal del Garraf
Logo del Consell Comarcal del Garraf

Notícies

 • Masia d'en Cabanyes

  La Masia d'en Cabanyes romandrà tancada durant les festes de Nadal

  18 de desembre de 2015

  La Masia d’en Cabanyes romandrà tancada al públic durant les festes de Nadal, des del 21 de desembre i fins el 15 de gener.
   
  A partir del 16 de gener la Masia d’en Cabanyes i el Centre d’Interpretació del Romanticisme Manuel de Cabanyes (CIRMAC) continuen la seva activitat amb diverses propostes: visites guiades, visites temàtiques, activitats familiars, programa educatiu i activitats al voltant de l’Espai Goya.
   

 • Arxiu Comarcal del Garraf

  Nova convocatòria de beca de pràctiques a l’Arxiu Comarcal del Garraf.

  16 de desembre de 2015

  S’obre nova convocatòria de beca de pràctiques a l’Arxiu Comarcal del Garraf, que inclou tasques de classificació i ordenació del fons fílmic de Canal Blau Televisió, catalogació dels projectes d’urbanisme de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, descripció dels arxius judicials de Vilanova i la Geltrú a través del programari GIAC i suport a altres tasques.

 • Presentació llibre Joan Artigues

  L'Arxiu Comarcal presenta un llibre dedicat al fotògraf Joan Artigues

  15 de desembre de 2015

  L'Arxiu Comarcal, amb els objectius de difondre els fons documentals que conserva i de fer conèixer a la ciutadania aquest equipament que està al seu servei, ha presenta un llibre dedicat al fotògraf Joan Artigues Carbonell, nascut a Vilanova i la Geltrú l'any 1894 i mort a Barcelona el 1953.

 • Consell d'alcaldies

  El consell d’alcaldies del Garraf vol reformar l'Agència de Desenvolupament NODE Garraf

  14 de desembre de 2015

  Durant el segon consell d’alcaldies de l’actual legislatura, celebrat dijous passat a la Masia d’en Cabanyes, els alcaldes i alcaldesses del Garraf i el president del Consell Comarcal van debatre sobre la continuïtat de l’Agència de Desenvolupament Econòmic NODE Garraf. 
   
  Gerard Figueras, president del Consell Comarcal del Garraf, va explicar en roda de premsa que “s’ha arribat a l’acord d’emprendre un procés de reforma de NODE Garraf, concentrant els objectius en dues...

 • Curs cubelles

  Clou el curs de coneixement de la societat catalana per a persones nouvingudes

  9 de desembre de 2015

  Avui ha finalitzat el Curs de coneixement de la societat catalana i el seu marc jurídic, adreçat a persones nouvingudes i organitzat pel Consell Comarcal del Garraf amb el suport de l’Ajuntament de Cubelles i la Direcció General per a la Immigració.

 • Roda de premsa

  L’Arxiu Comarcal del Garraf digitalitza el fons fotogràfic d’Alexandre de Cabanyes

  4 de desembre de 2015

  El Consell Comarcal del Garraf ha fet encàrrec a  l’Arxiu Comarcal del Garraf del  tractament arxivístic del fons fotogràfic d’Alexandre de Cabanyes. Es tracta de més de 700 imatges que il·lustren el relat cultural social i personal del pintor Alexandre de Cabanyes, que va viure a la Masia d’en Cabanyes fins l’any 1972 i, que han estat conservades a l’arxiu de la Masia fins ara. La proposta i el treball compartit amb l’Arxiu Comarcal del Garraf ha de permetre que les imatges fotogràfiques...

 • Roda de premsa

  55 persones de la comarca han millorat la seva situació laboral gràcies a diversos programes d'ocupació.

  4 de desembre de 2015

  El Consell Comarcal i els ajuntaments del Garraf gestionen diferents incitatives que busquen millorar l’ocupabilitat de les persones en situació d’atur, així com fomentar la formació i la contractació per a persones joves.

 • 1er Congrés Dones d'Empresa

  Neàpolis acollirà el 1r Congrés de Dones d’Empresa

  1 de desembre de 2015

  Neàpolis, a Vilanova i la Geltrú, acollirà el 1r Congrés de Dones d’Empresa, previst per divendres 11 i dissabte 12 de desembre.
   
  L'objectiu principal d'aquest primer Congrés és la posada al dia de les diferents àrees de l'empresa, però tindrà una peculiaritat que el fa pioner a tot l'estat: les ponents seran, totes elles, dones líders en el sector que tracten.

 • Condol

  El Consell Comarcal del Garraf vol expressar el seu condol per la mort del senyor Juli Veciana i Ruiz

  30 de novembre de 2015

  El Consell Comarcal del Garraf vol expressar el seu condol per la mort del senyor Juli Veciana i Ruiz, que va ser alcalde del municipi d’Olivella des de juny 2003 fins a juny 2005 i conseller comarcal des de l’any 1999 fins al 2011.


  El president del Consell Comarcal del Garraf, els consellers i conselleres i tots els treballadors i treballadores del Consell volen fer arribar el seu sincer condol a la família i amics del senyor Veciana.

 • Ple Comarcal

  S’atorgaran 1.743 beques de menjador al Garraf

  25 de novembre de 2015

  Dijous passat, el ple del Consell Comarcal del Garraf va aprovar per unanimitat la proposta d’adjudicació dels ajuts definitius de menjador escolar per aquest curs, que contempla l’atorgament de 1.743 beques d’un total de 2.134 sol·licituds rebudes. Després de la revisió de les reclamacions i de les sol·licituds presentades fora de termini, s’ha proposat l’adjudicació de 303 ajuts del 30%, 914 del 50% i 526 del 100%. En relació al curs passat, la demanda d’ajuts ha augmentat en...

Registres del 281 al 290 de 325
« Pàgina 29 »  [ 1 | ... | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 ]

RSS 2.0