Consell Comarcal del Garraf

Logo del Consell Comarcal del Garraf
Logo del Consell Comarcal del Garraf

Notícies

 • Marc Macià, conseller d'habitatge

  L’Oficina Comarcal d’Habitatge incrementa un 20% l’atenció a la ciutadania

  6 d'abril de 2016

  Durant l’any 2015 l’Oficina Comarcal d’Habitatge del Consell Comarcal del Garraf va incrementar un 20% l’atenció a la ciutadania, així ho va explicar ahir en roda de premsa Marc Macià, conseller d’Ordenació Territorial i Habitatge. Macià va recordar que l’Oficina Comarcal d’Habitatge va néixer l’any 1992 i va comentar que “està plenament consolidada en el territori i és referència en temes d’habitatge”. Sobre l’increment de serveis, el conseller va afirmar que “hem...

 • Guia educativa 2016 - 2017

  Ja està disponible la Guia de l’Oferta Educativa al Garraf

  29 de març de 2016

  El Consell Comarcal ha editat la Guia d’Oferta Educativa al Garraf 2016-2017, amb la col·laboració dels ajuntaments de Vilanova i la Geltrú, Sitges, Sant Pere de Ribes, Cubelles, Canyelles i Olivella.

 • 1ª Sessió de treball

  El Consell Comarcal del Garraf posa en marxa un grup de seguiment dels treballs del Pla Territorial Parcial del Penedès

  18 de març de 2016

  Ahir es va posar en marxa el grup de treball de seguiment al Pla Territorial Parcial del Penedès, que es desenvolupa en el marc del Pla Territorial General de Catalunya. Al mes de novembre del 2014 es va iniciar el grup de treball de la Generalitat amb l’administració local, amb representants del Garraf del Consell Comarcal, la Federació de Municipis de Catalunya i l’Associació Catalana de Municipis, que participen a les diverses sessions territorials, on s’analitzen temes com el paisatge,...

 • Obres restaurades

  Tornen restaurats tres retrats en miniatura del fons d’art de la Masia d’en Cabanyes

  16 de març de 2016

  Després d’un període de restauració, el 10 de març passat van retornar a la Masia d’en Cabanyes tres peces de petit format que formen part de la col·lecció de d’art del Centre d’Interpretació del Romanticisme Manuel de Cabanyes. Aquesta restauració s’ha produït a través d’una subvenció de l’Oficina de Patrimoni de la Diputació de Barcelona i fruit que el Consell Comarcal del Garraf és membre de la Xarxa de Museus Locals.

 • 8 de març de 2016

  El Consell Comarcal del Garraf s'adhereix al Manifest del 8 de Març

  8 de març de 2016

  La Junta de Govern del Consell Comarcal del Garraf ha aprovat l'adhesió al manifest del 8 de març, elaborat per la Federació Catalana de Municipis i l'Associació Catalana de Municipis, en commemoració del Dia Internacional de les Dones: 
   
  Avui, Dia Internacional de les Dones, com cada 8 de març, les dones de tot el món alcem les nostres veus per reivindicar que els nostres drets socials, polítics i econòmics són innegociables. Les dones, des de les nostres diversitats, som més...

 • Presentació conveni

  L’ADEPG i el Consell Comarcal signen un conveni de col·laboració público-privada

  8 de març de 2016

  Dijous passat es va presentar als mitjans de comunicació el conveni signat entre el Consell Comarcal del Garraf i l’Associació d’Empresaris del Penedès i Garraf (ADEPG), amb l’objectiu de formalitzar la voluntat de col·laboració público-privada, per millorar les oportunitats del territori i de la ciutadania, i per treballar conjuntament en el debat estratègic sobre el futur de la comarca.

 • Sessió de treball estudi urbanitzacions

  S’inicien les sessions de treball de l’estudi de les urbanitzacions de baixa densitat al Garraf.

  4 de març de 2016

  Ahir a la tarda es va celebrar a la Masia d’en Cabanyes la primera sessió de treball de l’estudi de les urbanitzacions de baixa densitat de la comarca, un document que serà elaborat per la Diputació de Barcelona, per iniciativa del Consell Comarcal del Garraf.

 • Roda de premsa

  La família Miret de Cabanyes dóna 238 llibres a la biblioteca de la Masia d’en Cabanyes

  3 de març de 2016

  238 llibres, impresos als segles XVIII i XIX, tornen a la biblioteca de la Masia d’en Cabanyes. Es tracta una sèrie de llibres que la família Miret de Cabanyes conservava i custodiava des de l’any 1978, època en la qual el fons de la biblioteca es va repartir entre la casa que la família tenia a la Plaça de les Cols i la Masia d’en Cabanyes.

 • Jornada e-Contractació

  La Masia d’en Cabanyes acull una jornada sobre contractació electrònica

  2 de març de 2016

  Ahir la Masia d’en Cabanyes va acollir una jornada sobre contractació electrònica, organitzada conjuntament pel Consorci Administració Oberta de Catalunya (AOC) i el Consell Comarcal del Garraf amb la col·laboració del Consell Comarcal de l’Alt Penedès i el Consell Comarcal del Baix Llobregat.

 • Premi Recerca per a la Pau 2015

  Oberta la convocatòria del XI Premi de Recerca per a la Pau

  29 de febrer de 2016

  La Universitat de Barcelona convoca l'onzena edició del Premi de Recerca per a la Pau, a la qual es poden presentar treballs de recerca de batxillerat que hagin estat realitzats per estudiants matriculats als centres educatius de Catalunya durant el curs 2015-2016 i que tractin alguna qüestió relacionada amb la cultura de pau.

Registres del 281 al 290 de 350
« Pàgina 29 »  [ 1 | ... | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | ... | 35 ]

RSS 2.0