Consell Comarcal del Garraf

Logo del Consell Comarcal del Garraf
Logo del Consell Comarcal del Garraf

Notícies

 • Presentació estudi

  El Garraf tindrà un estudi de les seves urbanitzacions

  23 de novembre de 2015

  Divendres passat es va presentar a la premsa l’inici de l’estudi sobre les urbanitzacions de baixa densitat de la comarca, un document que serà elaborat per la Diputació de Barcelona, amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya i que inclourà anàlisi i diagnosi d’aquesta problemàtica, així com formulació d’estratègies i actuació per la planificació de polítiques d’habitatge.
   
  La iniciativa de realitzar aquest estudi va sorgir del Consell Comarcal del Garraf,...

 • Curs coneixements de la societat catalana

  S’inicia a Cubelles el Curs de coneixement de la societat catalana

  23 de novembre de 2015

  Avui s’ha iniciat a Cubelles el curs de coneixement de la societat catalana, amb un grup de persones procedents de diversos països i majoritàriament residents a Cubelles.
   
  Els alumnes han participat en una visita guiada per la ciutat, amb la presència de l'alcaldessa de Cubelles, Rosa Fonoll, i, posteriorment, han començat la formació al Centre Violeta.

 • Signatura del conveni de Garantía Juvenil

  185 joves de Sant Pere de Ribes, Sitges, Cubelles, Canyelles i Olivella es beneficien del sistema de Garantia Juvenil.

  20 de novembre de 2015

  Ahir a la Masia d’en Cabanyes es va signar el conveni entre el Consell Comarcal del Garraf i els ajuntaments de Sant Pere de Ribes, Sitges, Cubelles, Canyelles i Olivella, pel desenvolupament del Sistema de Garantia Juvenil, una iniciativa d’àmbit europeu que pretén garantir que joves d’entre 16 i 30 anys,  que no treballen ni estudien, rebin una oferta d’ocupació, formació, pràctiques o suport en emprenedoria, en un termini de 4 mesos.

 • Visita consellera de Governació

  La consellera de governació, Meritxell Borràs, visita el Consell Comarcal del Garraf

  19 de novembre de 2015

  La consellera de governació, Meritxell Borràs, va visitar ahir el Consell Comarcal del Garraf, per tal d’intercanviar impressions amb el seu president, Gerard Figueras. A la reunió, celebrada a la Masia d’en Cabanyes, també hi van assistir els consellers comarcals Noemí Cuadra, Xavier Grau i Lluís Giralt, així com el secretari de cooperació i coordinació de les administracions locals, Joaquim Ferrer.
   
  Després de la reunió, la consellera Borràs va comentar que “les impressions...

 • Olivera

  La Masia d’en Cabanyes acull una jornada sobre el conreu de l’olivera

  13 de novembre de 2015

  La Masia d’en Cabanyes acollirà una jornada sobre el conreu de l’olivera, el proper dijous 19 de novembre, de 9 a 13h. Tot i no tractar-se d’un dels cultius principals del Garraf, l’olivera ocupa una superfície rellevant a la comarca i compta amb una important tradició a la zona.

 • Masia d'en Cabanyes

  El Consell Comarcal del Garraf participa a la Fira de Novembre presentant la Masia d’en Cabanyes

  11 de novembre de 2015

  El Consell Comarcal del Garraf participarà a la Fira de Novembre mitjançant un estand de promoció de la Masia d’en Cabanyes.  Els eixos de difusió en aquesta edició seran les principals línies d’activitat de la casa-museu: El Centre d’Interpretació del Romanticisme Manuel de Cabanyes (CIRMAC) i el seu programa educatiu i el programa d’activitats i esdeveniments de la Masia.

 • Cubelles

  Cubelles acollirà un curs de coneixement de la societat catalana per a persones nouvingudes

  9 de novembre de 2015

  Cubelles acollirà un curs de coneixement de la societat catalana per a persones nouvingudes, organitzat pel Consell Comarcal del Garraf amb el suport de l’Ajuntament i el Direcció General per a la Immigració.

 • Signatura crèdit

  La Diputació signa un crèdit de 200.000€ amb el Consell Comarcal del Garraf

  6 de novembre de 2015

   
  La presidenta de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa i Pagès, va signar ahir crèdits per valor de 10 MEUR amb els representants de deu consells comarcals de la demarcació, dins del Pla d'Operacions de Tresoreria per a Consells Comarcals. En el cas del Garraf, el crèdit signat correspon a 200.000€, que serviran per cobrir necessitats transitòries de tresoreria. És un préstec sense interessos que s’ha d'amortitzar en dues quotes, el 50% als sis mesos del lliurament i, l'altre...

 • Inauguració Espai Goya

  Inaugurat l’Espai Goya del Centre d’Interpretació del Romanticisme Manuel de Cabanyes

  27 d'octubre de 2015

  La presidenta de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa i Pagès, i el president del Consell Comarcal del Garraf, Gerard Figueras i Albà, van inaugurar divendres passat l’Espai Goya,  del Centre d’Interpretació del Romanticisme Manuel de Cabanyes, que exhibeix dotze gravats de Francisco de Goya, pertanyents de la sèrie dels Disparates, que formen part de la col·lecció pictòrica de la família Cabanyes.

 • Consell d'alcaldies

  Alcaldes i alcaldesses del Garraf es reuneixen amb la presidenta de la Diputació de Barcelona

  26 d'octubre de 2015

   
  Divendres passat els alcaldes i alcaldesses del Garraf es van reunir amb la presidenta de la Diputació, Mercè Conesa i Pagès, en el marc del primer consell d’alcaldies d’aquesta legislatura, encapçalat pel president del Consell Comarcal del Garraf, Gerard Figueres i Albà. 
   
  Aquesta reunió, que va tenir lloc a la Masia d’en Cabanyes de Vilanova i la Geltrú, va servir, en paraules del president del Consell Comarcal, “per fer una fotografia de com ha quedat la composició...

Registres del 281 al 290 de 314
« Pàgina 29 »  [ 1 | ... | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 ]

RSS 2.0