Consell Comarcal del Garraf

Notícies

 • Cubelles

  Cubelles acollirà un curs de coneixement de la societat catalana per a persones nouvingudes

  9 de novembre de 2015

  Cubelles acollirà un curs de coneixement de la societat catalana per a persones nouvingudes, organitzat pel Consell Comarcal del Garraf amb el suport de l’Ajuntament i el Direcció General per a la Immigració.

 • Signatura crèdit

  La Diputació signa un crèdit de 200.000€ amb el Consell Comarcal del Garraf

  6 de novembre de 2015

   
  La presidenta de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa i Pagès, va signar ahir crèdits per valor de 10 MEUR amb els representants de deu consells comarcals de la demarcació, dins del Pla d'Operacions de Tresoreria per a Consells Comarcals. En el cas del Garraf, el crèdit signat correspon a 200.000€, que serviran per cobrir necessitats transitòries de tresoreria. És un préstec sense interessos que s’ha d'amortitzar en dues quotes, el 50% als sis mesos del lliurament i, l'altre...

 • Inauguració Espai Goya

  Inaugurat l’Espai Goya del Centre d’Interpretació del Romanticisme Manuel de Cabanyes

  27 d'octubre de 2015

  La presidenta de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa i Pagès, i el president del Consell Comarcal del Garraf, Gerard Figueras i Albà, van inaugurar divendres passat l’Espai Goya,  del Centre d’Interpretació del Romanticisme Manuel de Cabanyes, que exhibeix dotze gravats de Francisco de Goya, pertanyents de la sèrie dels Disparates, que formen part de la col·lecció pictòrica de la família Cabanyes.

 • Consell d'alcaldies

  Alcaldes i alcaldesses del Garraf es reuneixen amb la presidenta de la Diputació de Barcelona

  26 d'octubre de 2015

   
  Divendres passat els alcaldes i alcaldesses del Garraf es van reunir amb la presidenta de la Diputació, Mercè Conesa i Pagès, en el marc del primer consell d’alcaldies d’aquesta legislatura, encapçalat pel president del Consell Comarcal del Garraf, Gerard Figueres i Albà. 
   
  Aquesta reunió, que va tenir lloc a la Masia d’en Cabanyes de Vilanova i la Geltrú, va servir, en paraules del president del Consell Comarcal, “per fer una fotografia de com ha quedat la composició...

 • Reunió consells comarcals

  Els consells comarcals de la demarcació de Barcelona es reivindiquen i demanen un finançament més just

  26 d'octubre de 2015

  Els presidents i gerents dels consells comarcals de la demarcació de Barcelona es van reunir dijous passat a la seu del Consell Comarcal del Vallès Occidental. Durant la trobada van manifestar que els uneix la voluntat de constituir-se com a grup de treball per avançar i reivindicar el paper dels consells comarcals a Catalunya. A la trobada hi van assistir presidents i gerents dels Consells comarcals de l’Alt Penedès, l’Anoia, el Bages, el Baix Llobregat, el Barcelonès, el Garraf, el Maresme,...

 • Cubelles

  Noves senyalitzacions de passejades pels municipis del Garraf

  23 d'octubre de 2015

   
  Recentment es va iniciar la col·locació de les noves senyalitzacions de les passejades als municipis de Canyelles, Cubelles, Olivella, Sant Pere de Ribes i Vilanova i la Geltrú. Aquest projecte forma part del Pla comarcal de dinamització de patrimoni, que coordina el Consell Comarcal del Garraf.

 • Lliurament de les carpes

  El Garraf rep 27 carpes de la Diputació per a la dinamització econòmica del territori

  23 d'octubre de 2015

  Amb l'objectiu de dinamitzar l'activitat econòmica i comercial de la demarcació, la presidenta de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa, acompanyada del vicepresident primer i responsable de l'Àrea de Desenvolupament Econòmic Local, Marc Castells, va lliurar dilluns passat més de 300 carpes als consells comarcals de l'Anoia, Alt Penedès, Bages, Berguedà, Osona, Vallès Oriental i Occidental, el Maresme, Baix Llobregat, Garraf i Moianès.

 • Espai Goya

  La presidenta de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa, inaugurarà l’Espai Goya.

  16 d'octubre de 2015

  Mercè Conesa i Pagès, presidenta de la Diputació de Barcelona, inaugurarà l’Espai Goya del Centre d’Interpretació del Romanticisme Manuel de Cabanyes, en companyia de Gerard Figueras i Albà, president del Consell Comarcal del Garraf, en un acte que tindrà lloc el divendres 23 d’octubre, a la Sala Alexandre de la Masia d’en Cabanyes a Vilanova i la Geltrú, a partir de les 18h.

 • Gerard Figueras i Miquel Forns

  El diputat provincial de turisme es reuneix amb el president del Consell Comarcal del Garraf

  13 d'octubre de 2015

  Miquel Forns, diputat provincial de turisme i alcalde de Sitges es va reunir divendres passat amb Gerard Figueres, president del Consell Comarcal del Garraf, a la Masia d’en Cabanyes. Durant la trobada es van intercanviar impressions sobre els programes que desenvolupa l’ens comarcal amb el suport de la Diputació de Barcelona i també sobre aspectes de futur de la comarca.

 • Expres.cat

  Avui entren en servei els tres nous busos exprés.cat del corredor del Garraf

  1 d'octubre de 2015

  El Departament de Territori i Sostenibilitat posa en funcionament avui,  1 d’octubre, les tres noves línies de bus exprés que circularan pel corredor del Garraf. Són l’e14:Barcelona-Sant Pere de Ribes; l’e15:Barcelona-Vilanova i la Geltrú; i l’e16:Barcelona-Sitges. Oferiran, en conjunt, 112 noves expedicions diàries, de dilluns a divendres feiners, el que suposa increments d’entre el 66% i el 286% respecte els serveis actuals. La posada en marxa d’aquestes tres línies de bus exprés,...

Registres del 261 al 270 de 282
« Pàgina 27 »  [ 1 | ... | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 ]

RSS 2.0

 • Consell Comarcal del Garraf
 • Plaça Beatriu de Claramunt, 5-8
 • 08800 Vilanova i la Geltrú
 • T 93 810 04 00
 • F 93 810 00 55