Consell Comarcal

Notícies

 • Quadres a restaurar

  Tres peces de la Masia d’en Cabanyes inicien el seu procés de restauració

  14 de setembre de 2015

  Dins la línea de conservació del llegat dels Cabanyes que porta a terme el Consell Comarcal del Garraf, tres noves peces inicien el seu procés de restauració. Es tracta de tres quadres de petit format amb retrats de Josep Maria de Cabanyes, Josep Anton de Cabanyes i una tercera figura sense identificar. Aquestes peces estan exposades a l’habitació del poeta Cabanyes, però estan malmeses pel pas del temps i requereixen una intervenció de millora.

 • Activitats educatives

  Nova proposta d'activitats educatives a la Masia d'en Cabanyes per aquest nou curs

  8 de setembre de 2015

  El Centre d’Interpretació del Romanticisme Manuel de Cabanyes i la Masia d’en Cabanyes proposen per a aquest curs cinc activitats educatives, que permeten descobrir el segle XIX i el Romanticisme a través del llegat dels Cabanyes.

 • Ple CCG

  Aprovat nou cartipàs del Consell Comarcal del Garraf

  29 de juliol de 2015

   
  Ahir es va celebrar un ple extraordinari al Consell Comarcal del Garraf en el qual es va aprovar la nova organització per la legislatura 2015-2019. L’estructura política proposta pel nou govern de l’ens comarcal, presidit per Gerard Figueras i Albà i format per CIU i PSC, manté quatre vicepresidències que aniran a càrrec de Juan Luis Ruiz López, Rosa Huguet i Sugranyes, Marta Verdejo Sánchez i Glòria Garcia Prieto.

 • Aliments

  El Garraf torna a unir-se en la campanya de suport alimentari per infants i adolescents, durant l’estiu

  23 de juny de 2015

  El Consell Comarcal del Garraf, els sis ajuntaments, Càritas i Creu Roja, tornen a organitzar conjuntament una campanya de suport alimentari per infants i joves, amb l’objectiu de garantir-los una alimentació saludable durant l’estiu.

 • Joves per l'ocupació

  Participants del projecte Joves per l’Ocupació han començat pràctiques en 12 empreses de la comarca

  9 de juny de 2015

  12 joves han començat pràctiques no laborals en 12 empreses de la comarca, en el marc del programa “Joves per l’Ocupació” que gestiona el Consell Comarcal del Garraf, conjuntament amb els ajuntaments de Canyelles, Cubelles, Olivella i Sitges, amb el finançament Del Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, el Ministeri d’Ocupació i el Fons Social Europeu.

 • Clara Miret Carbonell

  Clara Miret, de l’Escola Pia de Sitges, guardonada amb Premi de recerca per a la Pau del Garraf.

  5 de juny de 2015

  Dimecres passat es van donar a conèixer els treballs guardonats en el marc del Premi de Recerca per a la Pau que convoca la Fundació Solidaritat UB, amb l’objectiu de promoure l’educació per a la pau al batxillerat i alhora enfortir la cultura de la pau des de la recerca.  
   
  Clara Miret Carbonell, alumna de l’Escola Pia de Sitges, ha estat guardonada amb el Premi especial del Garraf que atorga el Consell Comarcal, en marc d’aquesta convocatòria. La seva investigació, titulada...

 • Sessió sobre documentació electrònica

  El Consell Comarcal del Garraf organitza una sessió informativa sobre el tractament dels documents electrònics.

  4 de juny de 2015

  Ahir es va celebrar al Consell Comarcal del Garraf una sessió informativa sobre l’organització i el tractament dels documents electrònics. A la sessió, adreçada als municipis del Garraf i de les comarques del Baix Penedès, Alt Penedès i Baix Llobregat, va participar una quarantena de persones, representants de 22 organismes.

 • Murs

  Més de 350 joves participen a la 9ª Setmana Garraf per la Pau.

  3 de febrer de 2015

  Més de 350 joves de diversos centres educatius van participar a la 9ª Setmana Garraf per la Pau, que organitza el Consell Comarcal amb el suport de la Diputació de Barcelona, coincidint amb el Dia Escolar per la Noviolència i la Pau (DENIP) que se celebra el 30 de gener.

 • Eugeni Molero i Albert Virella i Bloda

  Els Premis Eugeni Molero de Periodisme i Investigació incorporen el nom d’ Albert Virella i Bloda

  19 de desembre de 2014

  S’obre nova convocatòria dels Premis de Periodisme i Investigació comarcal que convoca el Consell Comarcal del Garraf des de l’any 1992, en homenatge de qui fou escriptor i periodista, impulsor de nombrosos projectes en l’àmbit cultural i col·laborador en diferents publicacions.

 • Gravat de Goya

  El Consell Comarcal del Garraf confirma l’autenticitat dels gravats de Goya que conserva a la Masia d’en Cabanyes

  30 de gener de 2013

  El Consell Comarcal va confirmar ahir l’autenticitat del gravats de Goya que conserva a  la Masia d’en Cabanyes de Vilanova i la Geltrú. Es tracta de la darrera sèrie de gravats que va realitzar Francisco de Goya abans del seu exili a França l’any 1824 i es coneix com “Los Disparates” o “Los Proverbios”.

Registres del 231 al 240 de 240
« Pàgina 24  [ 1 | ... | 21 | 22 | 23 | 24 ]

RSS 2.0