Consell Comarcal del Garraf

Notícies

 • Ple Consell Comarcal del Garraf

  El ple del Consell Comarcal del Garraf aprova l’adhesió al programa Timol, per a la inclusió laboral de persones amb discapacitat

  11 de juny de 2018

  El ple del Consell Comarcal del Garraf, celebrat dijous passat a la Masia d’en Cabanyes, va aprovar l’adhesió al programa Timol, per a la inclusió laboral de persones amb discapacitat intel·lectual. L’objectiu d’aquest acord és consolidar la implicació de tots els ajuntaments de la comarca en aquest programa, per continuar desenvolupant la seva tasca amb els valors i els estàndards de qualitat actuals. Els ajuntaments i el consell comarcal faran aportacions econòmiques i designaran...

 • Concurs de dibuix Mon-Bus

  Lliurats els premis del concurs de dibuix Món-Bus

  11 de juny de 2018

  Divendres passat a la Masia d’en Cabanyes de Vilanova i la Geltrú, es va fer l’acte de  lliurament dels premis del concurs de dibuix per a alumnes de 5è de les escoles del Garraf, que organitza Autocars Mon-Bus, amb la col·laboració del Consell Comarcal del Garraf.

 • Portada treball de recerca

  Adrià Sistané, alumne de l’Institut Can Puig, guardonat amb el Premi de Recerca per a la Pau del Garraf

  5 de juny de 2018

  Ahir es van donar a conèixer els treballs guardonats dins la convocatòria del Premi de Recerca per a la Pau per a treballs de batxillerat de la Fundació Solidaritat UB. Segons el veredicte del jurat, Adrià Sistané, alumne de l’Institut Can Puig de Sant Pere de Ribes, ha estat guardonat amb el Premi de Recerca per a la Pau del Garraf pel treball “La renda bàsica universal, una mirada al futur”. El jurat ha valorat aquest treball per l’originalitat de la temàtica, la qualitat de l’audiovisual...

 • Guia Estiu Garraf Jove

  Disponible la Guia Estiu Garraf Jove 2018

  1 de juny de 2018

  Ja es pot consultar la Guia Estiu Garraf Jove 2018, que recull propostes d'activitats per a joves durant els mesos d’estiu.
   
  Entre les activitats incloses hi ha cursos de repàs, d’informàtica o d’idiomes, campus esportius i campionats, actes culturals relacionats amb la música, el cinema o les arts plàstiques i, com cada estiu, s’avança part del programa d’actes de les festes majors locals.

 • Taller de cançons

  El valor de les relacions intergeneracionals, tema central de la jornada “El paper dels avis al segle XXI”

  30 de maig de 2018

  Amb l’objectiu de reflexionar sobre la importància de la relació entre persones de diferents generacions i sobre la participació de la ciutadania en la construcció d’una societat cohesionada, el Consell Comarcal del Garraf i el Consell Consultiu de la Gent Gran del Garraf organitzen la jornada “Relacions intergeneracionals: el paper dels avis al segle XXI”.

 • Oficina Comarcal d'Habitatge

  Nous ajuts per al pagament del lloguer

  22 de maig de 2018

  Fins al 29 de juny es poden sol·licitar ajuts per al pagament del lloguer, per persones titulars d’un contracte, del seu domicili habitual, amb un import màxim de 600 €, per la demarcació de Barcelona i 900 €, en cas de famílies nombroses.
   
  Aquestes subvencions de l’Agència de l’Habitatge Catalunya tenen la finalitat de facilitar l'accés i la permanència en un habitatge en règim de lloguer a sectors de població en risc d'exclusió social.

 • Campanya prevenció de consum d'alcohol en menors

  El “Traca” participa en les accions per a prevenir el consum d’alcohol en menors d’edat durant el Cerkabirra a Cubelles

  17 de maig de 2018

  El Pla Comarcal de Prevenció de Drogodependències “Traca”, impulsat pel Consell Comarcal del Garraf i els ajuntaments de Canyelles, Cubelles i Olivella, participa en les accions per a prevenir el consum d’alcohol en menors d’etat i per a evitar les conductes poc respectuoses i incíviques, durant la celebració del Cerkabirra a Cubelles.

 • Curs Perspectiva de gènere en l'atenció a les persones"

  Continua la formació en perspectiva de gènere al personal del Consell Comarcal del Garraf

  8 de maig de 2018

  En el marc del II Pla Intern d’Igualtat del Consell Comarcal del Garraf, els dies 9, 13 i 23 d'abril es va realitzar el curs “Perspectiva de gènere en l’atenció a les persones”, que va comptar amb la participació de vint-i-set treballadores de diverses àrees de l’ens comarcal.

 • Presentació Nit dels Museus a la premsa

  El 19 de maig, Nit dels Museus

  7 de maig de 2018

  Dissabte 19 de maig, amb motiu del Dia Internacional dels Museus que se celebra el dia 18, la Biblioteca Museu Víctor Balaguer, el Museu Romàntic Can Papiol, l’Espai Far, el Centre d’Art Contemporani LA SALA, el Centre d’Interpretació del Romanticisme Manuel de Cabanyes (CIRMAC) i el Museu del Ferrocarril de Catalunya, obriran un any més les seves portes de nit per a celebrar conjuntament la Nit dels Museus. L’activitat està coordinada per la Regidoria de Cultura, i ha estat treballada...

 • Jornada sobre prevenció d'Incendis

  La Masia d’en Cabanyes acull una jornada sobre prevenció d’incendis forestals

  3 de maig de 2018

  El passat 20 d’abril es va celebrar a la Masia d’en Cabanyes una jornada sobre prevenció d’incendis forestals. Lluís Giralt, conseller delegat de medi ambient, agricultura i desenvolupament territorial, va donar la benvinguda a la jornada i va explicar que pel Consell Comarcal del Garraf és de màxima importància la preservació i millora del medi natural de la comarca, per tal de garantir la qualitat de vida de la ciutadania i de les generacions futures.

Registres del 11 al 20 de 270
« Pàgina 2 »  [ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 27 ]

RSS 2.0