Consell Comarcal

Notícies

 • Premi dibuix Mon-Bus

  Es lliuren els premis del concurs de dibuix MON-BUS per a alumnes de 5è de les escoles del Garraf

  16 de juny de 2017

  La Masia d’en Cabanyes ha acollit aquest dijous el lliurament del Premis de dibuix per a alumnes de 5è de les escoles del Garraf que organitzen Autocars Mon-Bus amb la col·laboració del Consell Comarcal del Garraf. L’objectiu del concurs era estimular els valors de la creativitat, el treball en equip i la presa de decisions. La temàtica del dibuix havia de ser un símbol al·legòric de la població a la qual pertany l’escola participant, o de la comarca del Garraf en general. Es podien...

 • Cartell Presentació "Foment del Pubillatge del Garraf"

  La Masia d’en Cabanyes acull la presentació de la nova entitat comarcal “Foment del Pubillatge del Garraf”

  14 de juny de 2017

  Els jardins de la Masia d’en Cabanyes acollirà el proper divendres 16 de juny a les 18h la presentació de la nova entitat comarcal Foment del Pubillatge del Garraf, formada per joves dels municipis de la comarca amb la finalitat de potenciar la cultura i tradicions catalanes i, apropar-les als joves del Garraf, donant a conèixer les tasques dels hereus i les pubilles del nostre país.

 • Cartell de les jornades

  El Consell Comarcal del Garraf participa a les Jornades d’Arxius Municipals de Madrid

  13 de juny de 2017

  El proper 15 de juny Antoni Cerdà, gestor de projectes d’administració electrònica del Consell Comarcal del Garraf junt amb la responsable de l’Arxiu Municipal de Cubelles, Núria Jané, participaran en les XX Jornades d'Arxius Municipals de Madrid a El Molar (Madrid), organitzada pel Grup d'Arxivers Municipals de Madrid en col·laboració amb l'Ajuntament del Molar, La Comunitat de Madrid i Anabad, per explicar la seva experiència en la implementació de l’administració electrònica a...

 • Jornada Consell Consultiu de la Gent Gran

  El Consell Comarcal del Garraf acull la trobada dels Consells Consultius de la Gent Gran del Garraf i Baix Llobregat

  13 de juny de 2017

  El passat dia 8 de juny es van reunir a la Masia d’en Cabanyes,  una trentena de persones membres dels Consell Consultius de la Gent Gran del Garraf i Baix Llobregat amb l’objectiu de compartir experiències i marcar les línies de treball conjuntes.

 • Aclústics 2017

  Convocatòria Aclústics 2017

  8 de juny de 2017

  S'han obert les inscripcions per participar en la setena edició dels Aclústics – Música jove a la platja, el cicle de concerts organitzat per l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, el Xiringuito l'Ú i el Consell Comarcal del Garraf. 

  Un dels objectius, a banda de gaudir de la bona música en un marc incomparable com la platja de Vilanova, és que les actuacions a l’Aclústics serveixin de plataforma per a donar a conèixer els grups de joves músics i generar noves oportunitats d’actuar...

 • Jana Alonso i Meritxell Piñol recollint Premi Recerca per a la Pau

  Jana Alonso, de l’Institut Manuel de Cabanyes, guardonada amb el Premi de recerca per a la Pau del Garraf

  2 de juny de 2017

  Dimecres es va donar a conèixer els treballs guardonats del XII Premi de Recerca per a la Pau que convoca la Fundació Solidaritat UB, amb l’objectiu de promoure l’educació per a la pau al batxillerat i alhora enfortir la cultura de la pau des de la recerca.  
   
  Jana Alonso, alumna de l’Institut Manuel de Cabanyes, ha estat guardonada amb el Premi especial del Garraf que atorga el Consell Comarcal al millor treball de recerca de la comarca. La seva investigació, titulada “La pobresa...

 • Guia estiu jove 2017

  Publicada la Guia d'estiu Garraf Jove

  31 de maig de 2017

  Ja es pot consultar la Guia d'estiu Garraf Jove amb l'oferta per a joves a partir dels 12 anys. Música, esports, exposicions, cursets, repàs... la guia recull activitats d'interès que es realitzen als municipis de la comarca de juny a setembre. També s'hi inclouen les festes majors i els festivals més destacats del calendari d'estiu.

 • Roda de premsa sobre dades de Garantia Juvenil i Projecte TRACA

  735 joves de Canyelles, Cubelles, Olivella, Sant Pere de Ribes i Sitges es beneficien del Programa de Garantia Juvenil

  29 de maig de 2017

  Aquest dilluns s’han presentat les darreres dades del programa Impulsor de la Garantia Juvenil que el Consell Comarcal gestiona des de l’any 2015 per als municipis de Canyelles, Cubelles, Olivella, Sant Pere de Ribes i Sitges. La Garantia Juvenil és una iniciativa europea d’ocupació per reduir l’atur juvenil, que pretén garantir que joves d’entre 16 i 29 anys, que no treballen ni estudien, rebin una oferta d’ocupació, formació, pràctiques o suport en emprenedoria, en un termini...

 • Reunió de la primera sessió de treball

  El Consell Comarcal del Garraf presenta suggeriments al document preliminar del Pla Territorial Parcial del Penedès

  25 de maig de 2017

  El Consell Comarcal del Garraf ha presentat un conjunt de suggeriments al document que l’equip redactor de la Generalitat de Catalunya va presentar durant el mes de març. Durant aquestes setmanes els ajuntaments i aquelles entitats que així ho han considerat oportú, han enviat els seus comentaris i correccions que s’han afegit als que ha redactat el mateix Consell Comarcal.

 • Roda de premsa campanya suport alimentari a infants amb vulnerabilitat

  El Garraf donarà suport a uns 1.500 infants amb vulnerabilitat alimentària aquest estiu

  22 de maig de 2017

  El Consell Comarcal, els sis ajuntaments del Garraf, Càritas i Creu Roja donaran suport a aproximadament 1.500 infants amb vulnerabilitat alimentària durant aquest estiu, per tal de garantir-los una alimentació saludable.
   
  L’objectiu de la campanya és atendre infants i joves que durant els mesos de vacances poden estar en situació de vulnerabilitat pel que fa a l’alimentació, especialment per baix consum de productes frescos com verdura, fruita, carn, peix i làctics.

Registres del 11 al 20 de 199
« Pàgina 2 »  [ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 20 ]

RSS 2.0