Consell Comarcal

Notícies

 • Reunió ADEPG i CCG

  Es reuneixen els presidents de l'ADEPG i el Consell Comarcal del Garraf

  17 de setembre de 2015

   
   
  Aquesta vegada a la seu vilanovina de l'ADEPG, s'ha rebut la visita del president del Consell Comarcal del Garraf, Gerard Figueras, i la gerent, Mila Arcarons. Jordi Solé Tuyà ha fet d'amfitrió, acompanyat per Francesc Güell, vicepresident, i Conxi Martínez i Martí Sistané, membres de Junta Directiva. La reunió tenia com a pretext la presentació del document Municipi i Empresa 2015 i també ha servit per proposar accions conjuntes.

 • Acció teatral "Murs"

  Nou projecte de teatre social i cultura de pau per joves

  15 de setembre de 2015

  El Consell Comarcal del Garraf inicia un nou projecte de teatre social adreçat a joves. Es tracta d’una proposta que combina formació bàsica de teatre social i cultura de pau, com a eines per a desenvolupar habilitats expressives pròpies i, a la vegada, com a instruments per a l’anàlisi dels conflictes.

 • Quadres a restaurar

  Tres peces de la Masia d’en Cabanyes inicien el seu procés de restauració

  14 de setembre de 2015

  Dins la línea de conservació del llegat dels Cabanyes que porta a terme el Consell Comarcal del Garraf, tres noves peces inicien el seu procés de restauració. Es tracta de tres quadres de petit format amb retrats de Josep Maria de Cabanyes, Josep Anton de Cabanyes i una tercera figura sense identificar. Aquestes peces estan exposades a l’habitació del poeta Cabanyes, però estan malmeses pel pas del temps i requereixen una intervenció de millora.

 • Activitats educatives

  Nova proposta d'activitats educatives a la Masia d'en Cabanyes per aquest nou curs

  8 de setembre de 2015

  El Centre d’Interpretació del Romanticisme Manuel de Cabanyes i la Masia d’en Cabanyes proposen per a aquest curs cinc activitats educatives, que permeten descobrir el segle XIX i el Romanticisme a través del llegat dels Cabanyes.

 • Visites Masia

  La Masia d’en Cabanyes i la zona de pícnic tornen a obrir al públic aquest cap de setmana

  2 de setembre de 2015

  La Masia d’en Cabanyes i la zona de pícnic tornen a obrir al públic a partir d’aquest cap de setmana. L’horari de visites al Centre d’Interpretació del Romanticisme Manuel de Cabanyes (CIRMAC) és: dissabtes i diumenges d'11 a 14h. Les visites són comentades cada hora en punt (a les 11h, a les 12h i a les 13h).
   
  També es poden concertar visites de grup (màxim 25 persones) qualsevol dia de la setmana. Les reserves es poden fer omplint el formulari que trobareu aquí, enviant un...

 • Ple CCG

  Aprovat nou cartipàs del Consell Comarcal del Garraf

  29 de juliol de 2015

   
  Ahir es va celebrar un ple extraordinari al Consell Comarcal del Garraf en el qual es va aprovar la nova organització per la legislatura 2015-2019. L’estructura política proposta pel nou govern de l’ens comarcal, presidit per Gerard Figueras i Albà i format per CIU i PSC, manté quatre vicepresidències que aniran a càrrec de Juan Luis Ruiz López, Rosa Huguet i Sugranyes, Marta Verdejo Sánchez i Glòria Garcia Prieto.

 • Aclústics

  L'Aclústics tanca el juliol amb un balanç musical i de públic molt positiu

  28 de juliol de 2015

  El programa doble de Tet Ribas i Jordi Ninus & Jimmy Vidal va servir per cloure, dimecres passat, els concerts a la platja de l'Aclústics corresponents al mes de juliol. 

  L'Aclústics d'aquest any es va iniciar el 7 de juliol amb una quinzena d'actuacions a càrrec de l'alumnat de les escoles de música MusicÀrea i Freqüències, que van oferir un variat repertori musical. A més de les escoles, durant aquest juliol el cicle de concerts ha permès gaudir d'11 actuacions més, de les quals...

 • Masia d'en Cabanyes

  La Masia d'en Cabanyes i la zona de pícnic romandran tancats al públic durant el mes d'agost

  22 de juliol de 2015

  La Masia d’en Cabanyes i la zona de pícnic romandran tancats al públic durant tot el mes d’agost.
   
  A partir de setembre la Masia d’en Cabanyes i el Centre d’Interpretació del Romanticisme Manuel de Cabanyes (CIRMAC) continuen la seva activitat amb diverses propostes: visites guiades, visites temàtiques, activitats infantils, programa educatiu i activitats al voltant de l’Espai Goya. 

 • Gerard Figueras

  Gerard Figueras és escollit nou president del Consell Comarcal del Garraf

  21 de juliol de 2015

  Divendres passat es va celebrar el ple de constitució del Consell Comarcal del Garraf, en el qual va ser escollit Gerard Figueras i Albà com a nou president, amb 16 vots. Aquest ha estat el resultat de les votacions dels consellers i conselleres, en un acte en el què CIU, ERC, CUP i Ciutadans també van presentar les seves candidatures.

 • Ple comarcal

  El 17 de juliol es constitueix el Consell Comarcal del Garraf

  8 de juliol de 2015

  D'acord amb l'article 22 del Text refós de la Llei de l'organització comarcal de Catalunya, aprovada pel Decret legislatiu 4/2003, de 4 de novembre, el Consell Comarcal es constitueix en sessió pública el primer dia hàbil després de transcorreguts quinze dies naturals a comptar de l'endemà de l'acte de proclamació dels membres electes.

Registres del 181 al 190 de 199
« Pàgina 19 »  [ 1 | ... | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 ]

RSS 2.0