Consell Comarcal

Notícies

 • Ple comarcal

  El 17 de juliol es constitueix el Consell Comarcal del Garraf

  8 de juliol de 2015

  D'acord amb l'article 22 del Text refós de la Llei de l'organització comarcal de Catalunya, aprovada pel Decret legislatiu 4/2003, de 4 de novembre, el Consell Comarcal es constitueix en sessió pública el primer dia hàbil després de transcorreguts quinze dies naturals a comptar de l'endemà de l'acte de proclamació dels membres electes.

 • Grup As de Guia

  El cicle de concerts Aclústics arriba a la cinquena edició

  1 de juliol de 2015

   
  L’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, el Consell Comarcal del Garraf i el Xiringuito l’U organitzen el cicle de concerts en acústic “Aclústics 2015 – Música Jove a la platja”, que aquest any arriba a la cinquena edició. Es tracta d’un cicle de concerts d’estiu, en petit format, que es farà al Xiringuito l’U de la platja de Ribes Roges els dimarts, dimecres i un dijous de juliol i agost, de 9 a 11 de la nit.

 • Aliments

  El Garraf torna a unir-se en la campanya de suport alimentari per infants i adolescents, durant l’estiu

  23 de juny de 2015

  El Consell Comarcal del Garraf, els sis ajuntaments, Càritas i Creu Roja, tornen a organitzar conjuntament una campanya de suport alimentari per infants i joves, amb l’objectiu de garantir-los una alimentació saludable durant l’estiu.

 • Joves per l'ocupació

  Participants del projecte Joves per l’Ocupació han començat pràctiques en 12 empreses de la comarca

  9 de juny de 2015

  12 joves han començat pràctiques no laborals en 12 empreses de la comarca, en el marc del programa “Joves per l’Ocupació” que gestiona el Consell Comarcal del Garraf, conjuntament amb els ajuntaments de Canyelles, Cubelles, Olivella i Sitges, amb el finançament Del Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, el Ministeri d’Ocupació i el Fons Social Europeu.

 • Clara Miret Carbonell

  Clara Miret, de l’Escola Pia de Sitges, guardonada amb Premi de recerca per a la Pau del Garraf.

  5 de juny de 2015

  Dimecres passat es van donar a conèixer els treballs guardonats en el marc del Premi de Recerca per a la Pau que convoca la Fundació Solidaritat UB, amb l’objectiu de promoure l’educació per a la pau al batxillerat i alhora enfortir la cultura de la pau des de la recerca.  
   
  Clara Miret Carbonell, alumna de l’Escola Pia de Sitges, ha estat guardonada amb el Premi especial del Garraf que atorga el Consell Comarcal, en marc d’aquesta convocatòria. La seva investigació, titulada...

 • Sessió sobre documentació electrònica

  El Consell Comarcal del Garraf organitza una sessió informativa sobre el tractament dels documents electrònics.

  4 de juny de 2015

  Ahir es va celebrar al Consell Comarcal del Garraf una sessió informativa sobre l’organització i el tractament dels documents electrònics. A la sessió, adreçada als municipis del Garraf i de les comarques del Baix Penedès, Alt Penedès i Baix Llobregat, va participar una quarantena de persones, representants de 22 organismes.

 • Guia d'estiu 2015

  Ja es pot consultar la guia Garraf estiu jove 2015

  3 de juny de 2015

  Ja es pot consultar la guia Garraf estiu jove 2015, amb recull d'activitats d'interès per a joves durant els mesos d'estiu, de juny a setembre.
   
  Entre les activitats incloses hi ha cursos de repàs, informàtica o idiomes, campus esportius i campionats, actes culturals relacionats amb la música, el cinema o les arts plàstiques i, com cada estiu, s'avança part del programa d'actes de les festes majors locals.

 • Plans d'ocupació

  El Consell Comarcal posa en marxa el programa complementari de garantia de cohesió social de la Diputació de Barcelona.

  20 de maig de 2015

  El Consell Comarcal del Garraf posa en marxa el Programa Complementari de Garantia de Cohesió Social de la Diputació de Barcelona, que té la finalitat de col·laborar amb els governs locals d’aquesta demarcació en la lluita contra l'exclusió social, contribuint a garantir la cohesió social, la prestació adequada dels serveis socials i la promoció de la reinserció social.

 • Oficina Comarcal del Garraf

  Oberta la convocatòria d’ajuts per a pagar el lloguer per a nous sol·licitants

  19 de maig de 2015

  A partir d’avui, 19 de maig, es poden tramitar a l’Oficina Comarcal d’Habitatge les prestacions per al pagament del lloguer per a nous perceptors.
   
  Poden beneficiar-se d’aquests ajuts les persones titulars del contracte de lloguer de l’habitatge que constitueix el seu domicili habitual i permanent, sempre que hi estiguin empadronats i que compleixen els requisits de la convocatòria.

 • Premis Molero

  El Consell Comarcal lliura els Premis Molero i Albert Virella i Bloda de Periodisme i Investigació Comarcal

  12 de maig de 2015

    Dissabte passat es van lliurar, a la Masia d’en Cabanyes, els Premis Eugeni Molero i Albert Virella i Bloda de Periodisme i Investigació Comarcal que convoca el Consell Comarcal del Garraf des de l’any 1992.

Registres del 171 al 180 de 188
« Pàgina 18 »  [ 1 | ... | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 ]

RSS 2.0