Consell Comarcal

Notícies

 • Glòria Garcia i Jordi Fàbrega

  La comarca del Garraf té cinc camins que poden integrar-se a la xarxa local de carreteres

  19 de maig de 2016

  El Pla zonal de carreteres del Garraf, elaborat per la Diputació de Barcelona, contempla que cinc camins municipals d'interès comarcal, amb un total de 22 km, estan fent funcions de carretera i, per tant, són susceptibles d'incorporar-se a la xarxa local de carreteres de la Diputació. El contingut del Pla zonal ha estat presentat aquest dijous als alcaldes del Garraf pel diputat d'Infraestructures Viàries i Mobilitat, Jordi Fàbrega, juntament amb la presidenta del Consell Comarcal, Glòria...

 • Presentació Guia Descobreix Garraf

  “Descobrir Garraf”: una guia que recull tot el patrimoni de la comarca

  19 de maig de 2016

  El Consell Comarcal del Garraf ha editat la Guia “Descobreixel Garraf: cultura, patrimoni i museus”, una publicació que ha coordinat i redactat el gestor cultural Jordi Medinai Alsina, amb la col·laboració dels municipis del Garraf, els museus i els equipaments patrimonials de la comarca.

 • Roda de premsa

  Torna la Nit dels Museus dissabte 21 de maig

  12 de maig de 2016

  Dissabte 21 de maig se celebra a tota Europa la Nit dels Museus. A Vilanova i la Geltrú, sota el lema "Una nit, cinc museus per visitar", la Biblioteca Museu Víctor Balaguer, el Museu Romàntic Can Papiol, el Centre d'Art Contemporani LA SALA, el Centre d'Interpretació del Romanticisme Manuel de Cabanyes i el Museu del Ferrocarril de Catalunya, obriran un any més les seves portes de nit per a celebrar conjuntament aquesta festa. 

  L'activitat està coordinada per la Regidoria de Cultura a...

 • Consell Comarcal del Garraf

  El 23 de maig s’obre la convocatòria per sol·licitar ajuts de menjador escolar

  10 de maig de 2016

  El 23 de maig s’obre el termini per a sol·licitar ajuts de menjador escolar, ajuts individuals de desplaçament i servei de transport escolar, per a l’alumnat d’educació infantil, primària i secundària obligatòria.

 • OAC Ribes Can Puig

  Nous ajuts per al pagament del lloguer

  4 de maig de 2016


  Oficina Comarcal d'Habitatge, Consell Comarcal 
     
  Fins al 15 de juny es poden sol·licitar ajuts per al pagament del lloguer, per a persones que tinguin un contracte de lloguer del seu domicili habitual,  amb un import màxim de 600€, per la demarcació de Barcelona.

 • Grup Joves per l'Ocupació

  23 joves inscrits a la Garantia Juvenil es preparen per incorporar-se al mercat de treball

  29 d'abril de 2016

  23 joves del Garraf, inscrits a Garantia Juvenil, participen en diversos programes de foment de l'ocupació que gestionen el Consell Comarcal i els ajuntaments de Canyelles, Cubelles, Olivella i Sitges, amb la voluntat d’afavorir la inserció dels joves al mercat de treball i facilitar l’aprenentatge i l’adquisició de competències professionals en un entorn real.
   
  10 joves, de 18 a 29 anys, en situació d’atur i residents a Canyelles, Sitges, Cubelles, Sant Pere de Ribes i Vilanova...

 • Presentació del conte

  Un conte il·lustrat ajudarà a incentivar la comunicació entre pares i fills

  26 d'abril de 2016

  El Consell Comarcal i els ajuntaments d’Olivella, Canyelles, Cubelles, Sant Pere de Ribes, Sitges i Vilanova i la Geltrú han publicat el conte "Una setmana per recordar", de Xavier Raventós, amb il·lustracions d’Eva Bolaño i editat per El Ceip i la Nansa.

 • Llibre visites temàtiques

  Aquest cap de setmana comencen les visites temàtiques a la Masia d’en Cabanyes

  26 d'abril de 2016

  El Centre d’Interpretació del Romanticisme Manuel de Cabanyes organitza un nou cicle de visites temàtiques, seguint la seva tradició de les darreres quatre primaveres. Les visites temàtiques compten amb la participació d’investigadors i investigadores i de persones coneixedores del valor cultural i artístic de la “casa-museu”,  que ha acollit durant 200 anys la família Cabanyes i la seva creativitat.

 • Convocatòria 2016

  S'obre la convocatòria de l'Aclústics - Música Jove a la platja 2016

  25 d'abril de 2016

  S'han obert les inscripcions per participar en la sisena edició dels Aclústics – Música jove a la platja, el cicle de concerts organitzat per l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, el Xiringuito l'Ú i el Consell Comarcal del Garraf. 

  Un dels objectius, a banda de gaudir de la bona música en un marc incomparable com la platja de Vilanova, és que les actuacions a l’Aclústics serveixin de plataforma per a donar a conèixer els grups de joves músics i generar noves oportunitats d’actuar...

 • Jornada La Sanitat al Garraf

  La gent gran manifesta la seva preocupació per la situació de la sanitat a la comarca

  22 d'abril de 2016

  Les llargues llistes d’espera, la limitació de quiròfans, la manca de farmàcia nocturna a Sitges i el preu del pàrquing de l’hospital Sant Camil, són algunes de les principals preocupacions de la gent gran de la comarca, que es van posar de manifest dimecres passat, durant la Jornada “Radiografia de la Sanitat al Garraf”, organitzada conjuntament pel Consell Comarcal del Garraf i l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.

Registres del 171 al 180 de 250
« Pàgina 18 »  [ 1 | ... | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | ... | 25 ]

RSS 2.0