Consell Comarcal

Notícies

 • Trobada a Vilafranca

  Trobada de la gent gran de l’Alt Penedès, el Garraf i l’Anoia

  7 de maig de 2015

   
   
  El dijous 30 d’abril, els representants de l’Alt Penedès, el Garraf i l’Anoia al 7è Congrés Nacional de la Gent Gran van celebrar una trobada al Consell Comarcal de l’Alt Penedès per fer el seguiment dels acords assolits fins a la celebració del nou congrés l’any 2018
   
  El 7è Congrés, celebrat durant l’any 2014, va prioritzar, entre d’altres, que és fes la màxima difusió i formació sobre el Protocol de maltractaments a les persones grans, de manera que la...

 • Gravat de Goya

  Els Disparates de Goya tornen a la Masia d’en Cabanyes

  6 de maig de 2015

  Els gravats de Goya “Los Disparates” tornen a la Masia d’en Cabanyes a partir del 16 de maig, en el marc de la Nit dels Museus. Les dotze estampes de Goya que es van autentificar l’any 2012, s’han restaurat i es podran visitar de nou al “Centre d’Interpretació del Romanticisme Manuel de Cabanyes”.

 • Sessió de debat al Consell Comarcal del Garraf

  Una trentena de persones participa al debat sobre el tractament dels mitjans als temes de la gent gran.

  5 de maig de 2015

  Gairebé una trentena de persones de diversos àmbits va participar en la sessió de debat sobre el tractament dels mitjans de comunicació als temes de la gent gran.

 • Consell Comarcal del Garraf

  El 18 de maig s’obre termini per sol·licitar ajuts de menjador i transport escolar

  4 de maig de 2015

  El 18 de maig s’obre el termini per a sol·licitar ajuts de menjador escolar, ajuts individuals de desplaçament i servei de transport escolar, per a l’alumnat d’educació infantil, primària i secundària obligatòria.
   
  Podrà sol·licitar l’ajut de menjador escolar l’alumnat, matriculat en un centre educatiu sostingut amb fons públics de Catalunya que faci ús diari d’aquest servei i que no ho tingui el amb caràcter preceptiu i, per tant, gratuït.

 • Seres aclustics2014

  Oberta la convocatòria dels Aclústics, fins a l’1 de juny

  4 de maig de 2015

  Aquest estiu estrenem amb molta il·lusió la V edició de Aclústics – Música Jove a la platja, un cicle de concerts que acull a grups musicals, amateurs o amb experiència que tinguin ganes de tocar a la vora del mar.

 • Eugeni Molero i Albert Virella i Bloda

  32 treballs opten als Premis Eugeni Molero i Albert Virella i Bloda de Periodisme i Investigació Comarcal

  29 d'abril de 2015

  32 treballs opten als Premis Eugeni Molero i Albert Virella i Bloda de Periodisme i Investigació Comarcal que atorga el Consell Comarcal del Garraf des de l’any 1992. La modalitat de periodisme estava oberta a la participació de treballs relacionats amb la comarca del Garraf, realitzats i publicats durant els anys 2013 i 2014 i treballs realitzats per estudiants de graus de Periodisme o Comunicació Audiovisual, en qualsevol format, però no publicats ni emesos en cap mitjà de comunicació.
   
  En...

 • Projecte Memòria de la Masia

  Es presenta el projecte “Investigació, recull i difusió de la Memòria de la Masia d’en Cabanyes i les persones que hi van viure”

  29 d'abril de 2015

  Ahir es va presentar a la premsa el projecte “Investigació, recull i difusió de la Memòria de la Masia d’en Cabanyes i les persones que hi van viure”, que compta amb la participació del Grup de Dones amb Memòria de Vilanova i la Geltrú, l’Aula d’Extensió Universitària de la Gent Gran del Garraf, l’alumnat del batxillerat humanístic de l’Institut de secundària F.X. Lluch i Rafecas i Canal Blau TV.

 • Signatura conveni

  El Consell Comarcal del Garraf dóna suport al projecte “Margalló” de l’Associació de Persones amb Discapacitat del Garraf

  27 d'abril de 2015

  El Consell Comarcal del Garraf i l’Associació de Persones amb Discapacitat del Garraf han signat avui a la Masia d’en Cabanyes un conveni de col·laboració, a través del qual les dues entitats es comprometen a treballar pel benestar de les persones amb discapacitat de la comarca i per millorar la seva inserció laboral.

 • Murs

  Més de 350 joves participen a la 9ª Setmana Garraf per la Pau.

  3 de febrer de 2015

  Més de 350 joves de diversos centres educatius van participar a la 9ª Setmana Garraf per la Pau, que organitza el Consell Comarcal amb el suport de la Diputació de Barcelona, coincidint amb el Dia Escolar per la Noviolència i la Pau (DENIP) que se celebra el 30 de gener.

 • Eugeni Molero i Albert Virella i Bloda

  Els Premis Eugeni Molero de Periodisme i Investigació incorporen el nom d’ Albert Virella i Bloda

  19 de desembre de 2014

  S’obre nova convocatòria dels Premis de Periodisme i Investigació comarcal que convoca el Consell Comarcal del Garraf des de l’any 1992, en homenatge de qui fou escriptor i periodista, impulsor de nombrosos projectes en l’àmbit cultural i col·laborador en diferents publicacions.

Registres del 171 al 180 de 181
« Pàgina 18 »  [ 1 | ... | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 ]

RSS 2.0