Consell Comarcal del Garraf

Benvinguda

El Consell Comarcal del Garraf és una institució que dóna serveis als municipis i la ciutadania, per impulsar la cohesió, l’equilibri i el desenvolupament de la comarca.

 

Des d’aquesta institució donem suport als municipis de menys de 20.000 habitants en tots aquells serveis delegats per Llei: Gestionem els serveis socials bàsics de Cubelles, Canyelles i Olivella; coordinem la concessió de beques i ajuts de menjador i transport escolar i oferim el servei d’informació, assessorament i tramitació de sol·licituds d’ajudes per la compra, el lloguer i la rehabilitació d’habitatges, que concedeix la Generalitat de Catalunya.

 

D’altra banda, oferim a tota la comarca serveis socials especialitzats relacionats amb l'atenció a la infància i adolescència, la integració social per a persones amb discapacitat, l’abordatge de situacions de violència masclista, la prevenció de les drogodependències, el suport a les persones nouvingudes i l'atenció a la dependència.

 

Des del Consell Comarcal del Garraf treballem, conjuntament amb els ajuntaments, per aconseguir un creixement sostenible de la comarca, per millorar la mobilitat de la seva població i per impulsar polítiques de desenvolupament econòmic.  També realitzem estudis sobre planificació territorial i sectorial i fem el seguiment de les principals actuacions d’altres administracions al Garraf.

 

En altres àmbits d’actuació, desenvolupem programes de difusió de la cultura i el patrimoni del Garraf, impulsem projectes orientats a apropar les institucions europees a la ciutadania i fomentem la cultura de pau a través d'accions de sensibilització de caire comarcal. Finalment, implantem nous sistemes telemàtics que facilitin la realització de tràmits per part de la ciutadania, els municipis i les empreses proveïdores de serveis. 

 

En aquest espai web mostrem informació detallada de tots aquests projectes que desenvolupem i serveis que oferim, per tal que el Consell Comarcal del Garraf estigui a l'abast dels seus ciutadans i ciutadanes.

 

 

 

  • Consell Comarcal del Garraf
  • Plaça Beatriu de Claramunt, 5-8
  • 08800 Vilanova i la Geltrú
  • T 93 810 04 00
  • F 93 810 00 55