Consell Comarcal del Garraf

Joventut

El Servei Comarcal de Joventut del Garraf ofereix suport als ajuntaments de la comarca per al desenvolupament de polítiques locals de Joventut. Ho fa mitjançant un pla estratègic amb accions com el Pla de prevenció TRACA, projectes d'ocupació i formació (Garantia Juvenil, Joves per l'Ocupació, Fem Ocupació per a Joves, Fórmula Jove...), coordinació amb l'Oficina Jove Garraf, formació per a professionals, difusió cultural amb Garraf Jove Música i suport a la iniciativa de Compartir Habitatge, entre d'altres.

 

També es coordinen les diferents comissions polítiques i tècniques - amb la participació de tots els ajuntaments del Garraf - on es fa la detecció de necessitats, planificació i seguiment dels diferents programes i serveis d'àmbit supramunicipal.

Per altra banda, es gestionen les competències delegades per la Generalitat de Catalunya en matèria d'instal·lacions juvenils (inspeccions a cases de colònies, albergs...) i d'activitats de lleure per a menors de 18 anys ( seguiment a casals d'estiu, colònies, rutes...)

 

Per a més informació, aneu a l'enllaç corresponent

 

Per contactar directament amb el Servei Comarcal de Joventut:

Tel: 938100400

joventut@ccgarraf.cat

 

 

  • Consell Comarcal del Garraf
  • Plaça Beatriu de Claramunt, 5-8
  • 08800 Vilanova i la Geltrú
  • T 93 810 04 00
  • F 93 810 00 55